Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Andreea Berecleanu, la 46 de ani: "Am renunțat la dulciuri și..."

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Berecleanu, foto instagram
Descriere foto: Andreea Berecleanu, foto instagram

Andreea Berecleanu a dezvăluit dieta care o ajută să se mențină în formă, la 46 de ani.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o siluetă de invidiat. Mulți s-au întrebat cum reușește prezentatorea TV să se mențină în cea mai bună formă a ei. Recent, aceasta a dezvăluit ce dietă ține pentru a arăta bine. 

Vedeta a povestit că, în urmă cu 10 ani, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate la coloana vertebrală, iar medicii i-au spus că trebuie să slăbească urgent opt kilograme, deoarece risca să rămână paralizată pe viață.

„Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață.

Dieta este un stil de viață. Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit click.ro

La ce a renunţat complet

 

Andreea Berecleanu a precizat că a renunțat la dulciuri și consumă mai multă ciorbă și salate. Totodată, vedeta a mărturisit că nu mănână niciodată după ora 17:00. Și sportul o ajută pe aceasta să se mențină în formă. 

„Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a mai spus vedeta.

 

Citește și: Costin Sforaru, despre VIAȚA de actor. Cum și-a descoperit pasiunea pentru TEATRU: "Am o doză de critică sau exigență în ceea ce mă privește "/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel