Dietă de vedetă. Ce alimente NU mai consumă Elena Gheorghe pentru a avea o siluetă de vis: „Am renunțat treptat, nu dintr-odată”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Gheorghe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, sursa foto Instagram

Elena Gheorghe a dezvăluit care este regimul ei alimentar pentru a avea o siluetă de invidiat la cei 36 de ani ai săi. 

Elena Gheorghe este femeie, mamă, soție și una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă viața ei se împarte între familie și carieră, aceasta este toată doar un zâmbet și nu pare că obosește vreodată. 


În vârstă de 36 de ani, Elena Gheorghe se bucură de o siluetă de vis și o frumusețe răpitoare. Artista a renunțat la multe alimente pentru un plus de energie. Aceasta a dezvăluti că trecerea a fost una treptată, la recomandarea nutriționistului. 


Ce nu mai mănâncă Elena Gheorghe de un an și jumătate?


„Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie. Am renunțat treptat, nu dintr-odată, pentru că sfatul nutriționistului a fost să nu fie brusc, dar deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!


Elena Gheorghe este pregătită pentru al treilea copil. Artista și-ar dori să devină mamă din nou. 


Celebra cântăreață este căsătorită din anul 2011 cu Cornel Ene și au o relație frumoasă, dar discretă. Cântăreața este mama a doi copii, un băiețel în vârstă de 10 ani și o fetiță de 4 ani. 


„Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar, cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare”, a adăugat artista. 

 

Citește și: Loredana Groza, schimbare RADICALĂ de look. Fanii au recunoscut-o cu greu: „Viața este despre schimbări” /FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel