Loredana Groza, schimbare RADICALĂ de look. Fanii au recunoscut-o cu greu: „Viața este despre schimbări” /FOTO

Data publicării:

Loredana Groza este în cea mai bună formă a ei. Vedeta pare că întinerește de la o zi la alta. 

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul timpului aceasta s-a remarcat pentru deschiderea față de pulic și bucuria cu care trăiește fiecare clipă a vieții indiferent de vârstă sau de probleme. 


Loredana Groza a trecut prin multe schimbări până acum deoarece ea a ținut mereu pasul cu moda. În vârstă de 51 de ani, artista a postat pe Instagram mai multe fotografii cu noua ei înfățisare. Aceasta a apărut pe internet tunsă bob și cu breton. Fanii au recunoscut-o cu greu. 


„Viața este despre schimbări”, a scris Loredana Groza pe Instagram în urmă cu puțin timp.

 

 


Loredana Groza susține că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și că nu și-a făcut o astfel de intervenție chirurgicală. 


„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.


Vedeta promovează mereu un stil de viață sănătos și îi încurajează pe oameni să facă sport și să aibă grijă la alimentație. 


„Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel