Dieta cu țelină. Kyle Jenner a dezvăluit secretul formelor sale imposibile

Data actualizării: | Data publicării:

Kyle Jenner a dezvăluit trucul pe care îl folosește pentru a ține kilogramele la distanță. Sora mai mica a lui Kim Kardashian are o dietă aparte, din care nu lipsește țelina.

Kyle Jenner este într-o formă fizică de invidiat. Chiar dacă a născut recent, vedeta are talia de viespe, iar asta se datorează dietei cu țelină. 


Sora mai mica a lui Kim Kardashian a dezvăluit care este secretul siluetei sale. 


„Încerc să beau aproximativ 0.5 L de suc de țelină dimineața și să aștept 30 de minute înainte de a mânca”, a scris Kylie pe Instagram


Vedeta spune că nu consumă această băutură doar pentru a slăbi, ci și pentru beneficiile incredibile pe care le are asupra sănătății. 


„Țelina conține cantități mari de vitamina C si K, precum și acid folic și potasiu, iar studiile arată că țelina joacă un rol important în combaterea și prevenirea cancerului și a bolilor, [reducând] inflamația și stimulând sănătatea cardiovasculară. Calmeaze nervii, ameliorează migrenele și promovează scăderea în greutate”, a mai spus vedeta. 


Mai mult, ea are grijă și la celelalte alimente consumate, inclusiv băuturi. Pentru a îndulci cafeaua, vedeta folosește o cremă de colagen pe bază de lapte de nucă de cocos, care o ajută să își păstreze pielea fermă și luminoasă. 

De asemenea, Kyle pune mare preț pe micul dejun, pe care îl consideră cea mai importantă masă a zilei. Mănâncă în fiecare dimineață același lucru: ouă, avocado și bacon”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel