Dieta care ajută sănătatea creierului. Semnele se văd după primele trei luni. Pleșea: Putem mânca de 6 ori pe săptămână

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Care sunt alimentele cele mai bune pentru sănătatea creierului. De ce este important să consumăm ulei de măsline în fiecare zi.

De sănătatea creierului depinde cea mai mare parte din sănătatea noastră, iar pentru a avea un creier sănătos trebuie să fim atenți la ceea ce mâncăm, deoarece nu toate alimentele sunt pe placul său.

”Creierul este un organ plastic și prin experiență și educație îl formăm, însă și mâncarea este la baza structurii și a ceea ce o ni se întâmple cu creierul. Iar cercetătorii, britanici și americani, au inventat dieta MIND.

Îmbătrânim și apare neurodegenerarea, așa că după 40 de ani, iar dacă nu suntem atenți la dietă, pe la 60 de ani nu ne mai amintim cât de fericiți am fost acum. Noi ne facem toate temele să fim fericiți, frumoși, deștepți, dar la 60 de ani rămânem fără ele. Așa că trebuie să și mâncăm ce spun cercetătorii”, a declarat dr. Ruxandra Pleșea, medic diabet, nutriție și boli metabolice, la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Citește întreaga știre pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel