Diagnosticul primit de Sebastian Dobrincu, de la medicii români: „Nu mai am lacrimi de vărsat”

Data publicării:
Sebastian Dobrincu, captură video Pro TV
Descriere foto: Sebastian Dobrincu, captură video Pro TV

Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor, din cauza problemelor de sănătate.

Sebastian Dobrincu a fost cel de-al treilea Faimos care a părăsit emisiunea Survivor România. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, însă problemele medicale nu i-au mai permis antreprenorului să continue traseul, alături de colegii săi de tabără. Această veste tristă a fost primită cu un mare regret atât de Sebastian, cât și de toți ceilalți colegi ai săi care sperau ca acesta să se recupereze și să fie apt pentru probe. 

„Sunt foarte emoționat. Reîncep o integrare socială. Acolo mâncam ca tribalii, cu toporul. Mi-am luat o salată în aeroport și am mâncat-o cu mâna, iar oamenii ceilalți cu tacâmuri”, a mărturisit Sebvastian Dobrincu, potrivit protv.

Poate te interesează și: Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Este super-satisfăcător. M-au plătit foarte bine”

Ce diagnostic a primit Sebastian Dobrincu

Chiar dacă încă nu a aflat care este diagnosticul concret, Sebastian Dobrincu spune că medicii din  România i-au spus că ar fi vorba despre o ruptură de placă. 

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut.

Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Dominicană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

VEZI și: Răsturnare de situație în cazul lui Gheboasa. Vrea să revină la Survivor: „Eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu. Puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune”

Cum a reacționat antreprenorul, în momentul în care a primit vestea eliminării

Chiar dacă a stat mai multe zile internat în Republica Dominicană cu gândul că se va reface și va relua cursa alături de colegii săi, Sebastian Dobrincu a primit în final vestea care l-a doborât. Acesta se arăta a fi extrem de „frustrat” și de supărat din cauza acestei situații fără precedent, pentru că, spune el, mai avea foarte multe de dovedit pe traseu.

„Mă simt frustrat, pentru că Survivor a fost o experiență care mi-a priit, în schimb lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv. Se pare că se termină aici, termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru ce am trăit aici. Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție medicală de urgență și sincer intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată pe baza că nu pot să continui. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus, voiam să lupt, să trăiesc experiența asta.”, a spus Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii Survivor. 

Citește și: Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”

Vica Blochina, cu ochii în lacrimi

Extrem de afectați de această veste au fost și colegii săi. Vica Blochina a izbucnit în lacrimi, având doar cuvinte de laudă la adresa tânărului. Mai mult, aceasta l-a comparat pe Sebastian Dobrincu cu fiul său.

„Am pierdut cel mai mișto om, coechipier și un copil de la care am avut ce învăța. Are niște chestii care seamănă cu fiul meu și mereu când îl vedeam pe Sebi mă gândeam la el.”, a spus și Vica Blochina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel