Răsturnare de situație în cazul lui Gheboasa. Vrea să revină la Survivor: „Eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu. Puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune”

Data publicării:
Gheboasă, captură video Youtube
Descriere foto: Gheboasă, captură video Youtube

Gheboasă și-a exprimat dorința de a reintra în competiția Survivor, chiar la câteva zile după ce acesta a decis să părăsească competiția. 

Gheboasă a părăsit emisiunea „Survivor” în aceeași ediție cu Maria Constantin, însă, spre deosebire de artista care a fost votată de către public să plece acasă, trapperul a decis singur să părăsească jungla. Acesta susține faptul că nu a reușit să se acomodeze deloc cu condițiile pe care le-a găsit pe insula Republicii Dominicane, iar faptul că a trebuie să supraviețuiască fără telefon mobil și alte lucruri cotidiene i-a îngreunat situația. 

„Când am plecat, nu am plecat deloc bine. Eu sunt tânăr și mi-e foarte greu să-mi iei telefonul, țigările, mi-am dat seama că nu mă simțeam deloc bine. Eu cât am fost copil nu mi-am permis să am cât aveau alții și când am început să cânt toți îmi ziceau că nu am anumite lucruri care se poartă și am muncit atât de mult cât să-mi permit ce vreau eu. Survivor mi-a luat tot, nu mai înțelegeam viața. Mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte dor de casă, voiam să vin acasă. Din echipa mea eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu, tocmai de aia le-a părut rău și colegilor mei, pentru că am plecat. 

Am renunțat, pentru că nu mai puteam să mă întorc pe insulă. Îmi plăcea rău la jocuri, dar când veneam pe insulă... trebuia să ne facem nevoile unul lângă celălalt. Nu mă așteptam să fie atât de rău. Oricum mă descurcam, puteam să mai rezist. Eu sunt același Gheboasă, indiferent de ce zice lumea. Știam că oamenii o să aibă o părere foarte proastă despre mine.”, a declarat Gheboasă, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. 

Te poate interesa și: Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate. Ce a descoperit în spitalele din Dominicană: „Nu am putut să nu remarc un lucru”

 

Gheboasă își roagă fanii să-l trimită înapoi la Survivor

Chiar dacă el a fost cel care a decis ca doar după o săptămână de joc să părăsească emisiunea de supraviețuire, Gheboasă spune că ar fi putut rezista mult mai mult, ba chiar ar fi putut câștiga premiul cel mare. În acest sens, artistul i-a îndemnat pe toți cei care-l susțin să-l voteze, pentru a reintra în competiție. 

”În cazul în care oamenii își doresc să mă vadă în continuare, puteți să trimiteți mesaje la Survivor România, puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune. Iar dacă reușesc, o să iau 100.000 de mii.

Dacă mă duc acolo, acum știu la ce mă duc. Aș rezista dacă vreau. Oamenii au putut să mă judece doar de pe canapea. Am fost extrem de rupt de realitate.”, mai spune Gheboasă.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”

 

„Trebuia să ne facem nevoile spate în spate”

Imediat după ce a ieșit din competiție, Gheboasă le-a explicat tuturor care a fost principalul motiv ce l-a determinat să părăsească imediat competiția. 

„Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c….ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c…ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea „clean' (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, or să mă vrea la concerte în continuare. Or să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot', a povestit celebrul trapper, pe TikTok. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel