Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Este super-satisfăcător. M-au plătit foarte bine”

Data publicării:
Daniel Pavel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniel Pavel, sursa foto Instagram

Daniel Pavel a vorbit despre salariul pe care îl încasează de la Pro TV, pentru emisiunea „Survivor”.

Daniel Pavel sau „Domnul Dan”, după cum a ajuns să fie cunoscut de publicul larg, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară, după ce a preluat cârma emisiunii „Survivor”. Acesta a debutat în urmă cu mai mulți ani pe micile ecrane la Kanal D, ulterior emisiunea fiind cumpărată de către Pro TV. Producția a decis însă pe atunci să-i ofere și acestuia un nou contract, pe care se pare că l-a negociat destul de bine. Așadar, foarte mulți s-au arătata fi interesați să afle care este salariul pentru care „Domnul Dan” stă departe de casă peste patru luni, pentru a filma în Republica Dominicană. Chiar dacă nu a dezvăluit concret despre ce sumă este vorba, Daniel Pavel spune că are un salariu extrem de satisfăcătoare. 

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător…. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței.”, a declarat Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului La Măruță.

Te poate interesa și: Răsturnare de situație în cazul lui Gheboasa. Vrea să revină la Survivor: „Eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu. Puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune”

Cum a ajuns să prezinte Survivor

Tot în cadrul aceluiași podcast, Daniel Pavel a povestit cum a ajuns să prezinte una dintre cel mai urmărite emisiuni din țara noastră. Totul a pornit de la un casting care era oarecum vast, pe atunci, și s-a transformat într-o carieră de succes, în scurt timp.

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi.
 

Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine…De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie”, a declarat el.
 

Citește și: Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate. Ce a descoperit în spitalele din Dominicană: „Nu am putut să nu remarc un lucru”

„A fost o probă, totul filmat, cu telefonul”

După ce s-a înscris la casting, a urmat și o probă, pe care se pare că a trecut-o cu brio.

„Am trimis din Viena pentru casting, era pandemie, nu puteam să vin aici. A fost o probă, totul filmat, cu telefonul, prietena mea de atunci a fost foarte săritoare și oamenii de la postul unde a început povestea mea, la Kanal D, au fost extraordinari.
 

Și acum, practic, lucrurile s-au petrecut cu o asemenea viteză, Cătă, că a fost greu să developez pentru că deja te-a luat tăvălugul Survivor din nou. (…)”, mai spunea acesta.
 

VEZI și: Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel