Denise Rifai și Dan Bittman, surprinși la mare împreună. Prezentatoarea de la Kanal D radiază de fericire

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D

Chiar dacă nu au confirmat vreodată că formează un cuplu, Denise Rifai și Dan Bittman par că se bucură de un timp de calitate petrecut împreună.

De-a lungul timpului, s-a zvonit în repetate rânduri faptul că Denise Rifai și Dan Bittman ar forma un cuplu. Chiar dacă cei doi nu au confirmat, dar nici nu au negat niciodată acest lucru, celebra prezentatoare vorbind în repetate rânduri despre lista calităților pe care artistul le deține, se pare că cei doi obișnuiesc să petreacă destul de mult timp împreună. Potrivit imaginilor surprinse de cancan, aceștia au mers la mare, acolo unde pare că au parte de un timp extrem de relaxant împreună.

Denise Rifai este cu zâmbetul larg pe buze, renunțând, de asemenea, și la costumația sobră pe care obișnuiește să o poarte în toate emisiunile pe care le prezintă pe Kanal D. Aceasta a optat, în schimb, pentru un costum de baie foarte provocator, care îi pune în evidență silueta de vis. 

Te-ar putea interesa și: Vedeta internațională pe care Denise Rifai vrea să o ia la întrebări: „Nu sunt vorbe goale”

Ce spunea în trecut Denise Rifai despre Dan Bittman

Acum ceva timp, când peste tot în spațiul public vuia din nou zvonul conform căruia cei doi ar forma un cuplu, prezentatoarea a decis să vorbească deschis despre artistul care a cucerit-o încă de la primul contact. Acesta a fost invitat în urmă cu ceva timp în cadrul emisiunii pe care femeia o prezintă pe Kanal D, unde i-a lăsat o impresie extraordinară.

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: „Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul”.. cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

VEZI și: Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă: „Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii”

Artistul i-a oferit în dar un inel

Mai mult, se pare că artistul și-a dorit să dea viață melodiei „Ți-am dat un inel”, astfel încât i-a oferit în dar prezentatoarei o asemenea bijuterie. Aceasta a fost extrem de surprinsă de gestul făcut, având și pe atunci de adresat doar cuvinte la superlativ la adresa cântărețului. Mai mult, Denise Rifai făcea și o mică aluzie cu privire la o posibilă relație între cei doi. Chiar dacă au existat în repetate rânduri zvonuri cu privire la acest subiect, aceștia nu au pus niciodată punctul pe „i”, lăsând totul la interpretarea publicului.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, potrivit viva.

Citește și: Denise Rifai, dietă strictă. Alimentele la care vedeta a renunțat complet: „Nu consum așa ceva. La mâncare sunt foarte atentă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel