Denise Rifai dă cărțile pe față. Ce relație are, de fapt, cu Dan Bittman: „Este parte din viața mea!”

Data publicării:

Denise Rifai a dezvăluit relația pe care o are, de fapt, cu Dan Bittman.

Denise Rifai și-a sărbătorit ziua de naștere pe 26 septembrie, celebra prezentatoare de știri împlinind vârsta de 38 de ani. Această ocazie specială a prins-o alături de foarte mulți oameni dragi și apropiați, povestește aceasta, care spune că a fost extrem de surprinsă de mai multe persoane. Se pare însă că între numele care au celebrat-o se numără și Dan Bittman, cei doi având o relație destul de specială. S-a speculat foarte mult în ultima vreme faptul că între aceștia ar fi vorba despre ceva mai mult decât o relație de prietenie, iar întreaga poveste ar fi început chiar după ce artistul a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Așadar, chiar dacă nu și-a dorit să dezvolte subiectul, vedeta recunoaște faptul că Dan Bittman ocupă un loc special în viața sa.  

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a dezvăluit Denise Rifai, potrivit click

Citește și: Denise Rifai îl provoacă pe Președintele României. Prezentatoarea îl vrea pe Klaus Iohannis la ea în emisiune

Nu regretă faptul că nu are copii

Mai mult, dacă dacă acum ceva timp Denise Rifai vorbea despre dorința pe care a avut-o întotdeauna de a deveni mamă, dorință care însă nu i-a fost îndeplinită până în prezent, vedeta nu consideră acest lucru ca fiind un regret. Prezentatoarea de la Kanal D este sigură de faptul că toate lucrurile se întâmplă la timpul potrivit și în contextul potrivit, astfel încât spune că nu și-a dorit niciodată să pună presiune asupra acestui lucru, dacă nu s-a întâmplat până acum.

„Nu! Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu  că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine,  s-a întâmplat să fie altfel! Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa. Eu sunt un om foarte deschis și trec cu multă bucurie și multă lumină prin viață și viața m-a învățat  că se împlinește trăind-o. Fără să pui presiune, fără să tragi ca nebunul într-o direcție, când e să vină, vine. Până acum la mine, așa cum a fost viața, nu a fost locul, timpul și momentul. Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe  componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără!”, a continuat aceasta.

Citește și: Suma uriașă pierdută de Florin Salam la cazino, într-o noapte: „Sunt nebun după jocuri. Muncesc după chiar și un an”. Adevărul despre averea manelistului

Cum se menține în formă

Cât despre silueta de invidiat, Denise Rifai recunoaște că acesta nu e un proces deloc ușor. Vedeta spune că face toate lucrurile recomandate de specialiști, de la un stil de viață sănătos și o alimentație corectă, până la activități fizice regulate. Sportul nu este însă doar pentru dietă, consideră ea, cât e foarte important și pentru creier.

„Este o luptă continuă și în fiecare  zi o iei de la capăt. Trebuie foarte multă prudență în alimentație, trebuie sport,  trebuie tot ce scrie la manual că trebuie.

Trebuie! Sportul înseamnă sănătate mentală. Pentru un om care gândește e nevoie de un creier aerisit, oxigenat.  Trebuie să faci sport, să funcționezi corect și să fii bun în ce faci?”, a continuat aceasta.

Citește și: „N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel