„N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori

Data publicării:

Florin Salam a vorbit despre perioada în care era elev, dar și despre cum a ajuns să facă de patru ori clasa a 3-a. 


 Florin Salam, un nume care răsună cu putere în lumea muzicii românești și nu numai, vine să dezvăluie poveștile emoționante și misterul care înconjoară viața și cariera sa. 

 Florin Salam este mult mai mult decât un simplu nume, este un adevarat brand. Viata i-a adus si lacrimi, suferință, controverse și probleme de sănătate, iar Florin Salam povestește despre toate acestea in interviul de la "40 de întrebări" cu Denise Rifai.

 Cu o carieră impresionantă, Florin Salam a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume, iar piesele sale au fost sursa de inspirație pentru numeroase remixuri de succes.

            Încoronat "Împăratul Manelelor" și supranumit "Regele" de către fanii săi, Florin Salam este considerat una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească. I-a impresionat și a inspirat nume mari din această industrie, care i-au recunoscut talentul și contribuția la peisajul muzical.

 

Florin Salam recunoaște că nu i-a plăcut școala


„N-am fost cu școală, spre rușinea mea sau spre norocul meu. Nu vreau să descurajez generația de azi. Dragi copii, duceți-vă la școală, cartea e bună. Eu am fost predestinat către muzică. Nu am fost la școală ca să pot să vă cânt”, a spus Florin Salam, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Manelistul spune că rămânea repetent intenționat, ca să scape de gura mamei sale care îl încuraja să meargă la școală.

„Eu o făceam intenționat, nu îmi ardea. Voiam să zică mama să nu mă mai duc. Am stat în clasa a treia vreo patru ani”, a mărturisit Florin Salam.


Manelistul visa să devină artist: „N-am fost predestinat către școală”

Florin Salam spune că a ajuns chiar să repete clasa a 3-a de patru ori și că a ajuns în situația în care profesorii au vrut să să-l mute din clasa a 3-a direct în clasa a 5-a, pentru că era mult prea „bătrân” pentru a rămâne la același nivel, însă bunica sa s-a opus cu vehemență acestui lucru, din cauză că nu știa cum să ajungă la noua locație ca să-i aducă pachețelul. 

Manelistul atrage atenția că povestea lui nu este un exemplu și își încurajează fanii să meargă la școală.

„ Deci, undeva am făcut și eu un efort pentru voi. Eu nu m-am dus la școală ca să vă cânt vouă, dar voi trebuie să mergeți la școală, că trebuie să aveți un serviciu bun, să câștigați bine să ne dați și nouă.
Eu n-am fost la școală, pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți...


Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama Gata, mamă, nu te mai duce. Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a.

Atunci mamaia a luat foc, a zis Dați-l înapoi, adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet”, a mai spus artistul.


Nu își mai amintește când a renunțat la școală

„Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut (n.ed. când s-a lăsat de tot de școală).”, a spus Florin Salam în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel