Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO

Data publicării:

Eva Măruță s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai.

Eva Măruță nu mai are nevoie de prezentare, căci a intrat la inimile publicului încă de la prima apariție din mediul online. Micuța are deja și propriul ei vlog, unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani. Mai mult, extrem de multe vedete s-au declarat, de-a lungul timpului, a fi fanii micuței. Recent, Eva i-a făcut o criză de gelozie în public tatălui ei, care a complimentat-o pe Denise Rifai. Aceștia s-au întâlnit întâmplător la semafor, iar în timp ce prezentatoarea emisiunii de pe Kanal D își exprima admirația față de fiica solistei, Cătălin Măruță o complimenta continuu pentru modul în care arată. Acest lucru nu a fost deloc pe placul fetiței, care nu considera faptul că Denise Rifai este mai frumoasă decât Andra.

„Cătălin Măruță: Ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai!

Denise Rifai: Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt! 

Cătălin Măruță: Ești superbă!

Denise Rifai: Eu sunt fana Evei. Eva vreau să te văd. Te iubesc mult de tot, iubita mea!

Cătălin Măruță: Ești frumoasă, ești superbă!

Eva: Să te mai aud odată că spui că o fată e superbă.

Cătălin Măruță: Dar chiar e superbă. Denise Rifai, prezintă la Kanal D show-ul ala „40 de întrebări”. Și ce, nu e superbă? Zi sincer.

Eva: E mai frumoasă decât mama? Nu!

Cătălin Măruță: Dar nu e competiție, Eva, e la fel de frumoasă ca mama ta.

Eva Măruță: Taci din gură!, a fost dialogul purtat dintre cei doi pe Yotutube.

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

 

Cătălin Măruță a sunat-o pe Andra după acest dialog

După acest dialog purtat în contradictoriu, Cătălin Măruță s-a decis să-și sune soția, pentru a afla opinia ei cu privire la acest lucru. Spre surprinderea Evei, artista i-a ținut partea soțului ei, considerând-o, la rândul ei, o femeie foarte frumoasă pe Denise Rifai. În cele din urmă, cea mică au recunoscut și ea că au dreptate, însă în continuare a susținut că nu este mai frumoasă decât Andra.

„Este o femeie foarte frumoasă Denise Rifai. Eu cred că Eva a spus așa pentru că își iubește foarte mult mama. Dar nu trebuie să fie competiție, mami nu se supără, să știi.”, a intervenit și Andra în discuție.

„Bine, chiar era frumoasă, purta diamante pe gât. Recunosc că este frumoasă, dar nu ca mama.”, a mai completat cea mică.

Cum își educă cei doi copiii

Recent, cei doi părinți vorbeau despre educația pe care au reușit să le-o dea celor mici și despre modul dezinvolt de exprimare pe care ua reușit să-l dobândească aceștia.

„Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți.”, a spus Andra, pottrivit viva.

”Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”, a spus Cătălin Măruță.

Andra dezvăluie cum reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit: "Mă ajută faptul că..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel