Dan Bittman și Denise Rifai, apropiere suspectă la un eveniment monden. Cum au fost surprinși cei doi

Data publicării:
Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D

Dan Bittman și Denise Rifai ar fi plecat împreună de la un eveniment monden, după ce, toată seara, au fost nedespărțiți.

Click relatează că Dan Bittman și Denise Rifai au fost surprinși extrem de apropiați, pe parcursul evenimentului organizat de Cătălin Botezatu, zilele trecute, în București. Potrivit reporterilor Click, cei doi au petrecut aproape întreaga seară nedezlipiți: au vorbit, s-au hlizit, ba chiar au și ieșit de câteva ori pe afară și s-au întors, dând impresia, la un moment dat, că au plecat împreună. 

 

Dan Bittman „i-a dat inelul”

În urmă cu doi ani, Dan Bittman a fost invitat în emsiunea prezentată de Denise Rifai, la Kanal D.

Atunci, Denise l-a întrebat câte inele a oferit, ca o ironie la melodia trupei Holograf, „Ți-am dat un inel”. „Au fost în emisiunea aceasta milionari, oameni importanți... Nu a venit nici unul cu un buchet de flori, măcar, pentru Denise”, a spus Dan Bittman, care a băgat mâna în buzunar și a scos o cutie cu fundă, în care era un superb inel, spre surprinderea gazdei, potrivit Click. 

Invitată în emisiunea ”TeoShow”, Denise Rifai a povestit despre momentul în care  Dan Bittman i-a oferit inelul. 


”Este un invitat foarte special, practic este cel mai fain invitat dintre toți cei pe care i-am avut până acum. Pe Dan Bittman l-am invitat din tot sufletul, pentru că așa am vrut, câteva personalități deosebiți. El este un bărbat care pe cât de cuceritor pare, pe atât de sensibil este. Am descoperit un altfel de Dan Bittman”, spunea Denise Rifai, la TeoShow, de pe Kanal D, în 2020. 

Însă, personajul principal nu putea să lipsească din peisaj, așa că, la câteva minute, a părut și Dan Bittman în platou pentru a explica ce s-a întâmplat la emisiunea lui Denise Rifai. 

”Când m-a sunat Denise eu i-am făcut profilul. I-am adresat 2 întrebări: care este zodia ei și ce status matrimonial are, însă părerea mea despre ea era formată de dinainte, iar după ce mi-am format această părere am spus așa: Niciodată nu trebuie să mă duc la emisiunea lui Denise Rifai”, a spus Dan Bittman la TeoShow, de pe Kanal D.

Mai mult, artistul a luat-o prin surprindere pe Denise Rifai, adresându-i câteva întrebări capcană. 

 ”Ai afirmat că niciun bărbat până în momentul acesta, NU te-a împlinit total. Există o calitate care le-a lipsit tuturor și pe care eu ți-as putea-o demonstra” a întrebat-o Dan Bittman pe Denise Rifai. Însă, vedeta nu a dorit să răspundă, spunând că este prea intimă întrebarea și că a fost luată pe nepregătite. 

La a doua întrebare ”Crezi în dragoste la prima vedere?”, vedeta i-a răspuns lui Dan Bittman, că ”Da, cred. Dar nu între mine și invitat”.

Ce a spus Dan Bittman despre inelul pe care i l-a oferit lui Denise.

”Am două motive. I-am văzut pe invitații că nu a venit nimeni cu o floare  la Denise Rifai. Și atunci m-am gândit, i-a să iau un inel, și când am o întrebare dificilă încer să negociez cu un inel. Inelul până la urmă reprezintă un gest de prietenie, iar pe mine mă reprezintă, că până la urmă am cântat 20 de ani melodia cu inelul”, a dăugat Dan Bittman, la TeoShow, în urmă cu doi ani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel