Întrebarea pusă de Denise Rifai, care l-a enervat pe Cristian Boureanu: „Sunteți sigură? Cine își asumă aceste declarații?”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Cristian Boureanu a vorbit deschis despre scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului.

 

Cristina Boureanu a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denis Rifai”, de pe Kanal D, unde a dezvăluit mai multe detalii necunoscute despre trecutul său tumultos. Fostul politician și Irina, prima sa soție, s-au căsătorit în anul 2000, patru ani mai târziu urmând să se despartă, din cauza faptului că partenera sa pusese ochii pe nașul de cununie al celor doi. Atunci, au apărut în spațiul public mai multe scandaluri cu privire la anii de căsnicie ai celor doi, pe care acesta le neagă acum. Una dintre întrebările puse de Denis Rifai, care nu a fost însă deloc pe placul lui Cristian Boureanu, a fost să dezvăluie dacă acesta a încercat sau nu să-și arunci soția de pe vremea aceea de la balcon.

„Sunteți sigură că Irina a declarat așa ceva public? Cine își asumă aceste declarații. În 2004, când eram deja divorțați, Irina a revenit și a stat cu mine în acea vară, după ce plecase deja. Eu nu eram parlamentar pe vremea aceea, încercând astfel să mă șantajeze în plină campanie electorală, pentru a obține custodia copilului și să mai obțină niște lucruri, într-o zi, într-un mega scandal, eu am plecat. Când eu eram la poartă, cineva urla la balcon că  aruncă de acolo. Mai mult decât atât, asta nu o să o spun... Dacă se dovedește că Irina a spus chestia de certificatele medico legale, va trebui să mă apăr, pentru că dacă o spun, intră în probleme.

Totuși, o s-o spun. A existat un certificat medico-legal fals, trei luni de zile eram foarte speriat și nu știam ce să fac, vorbeam cu avocații pentru a găsi o soluția, până când am dat de o doamnă doctor, care însă trăiește și Irina își aduce aminte, care s-a uitat pe certificat și a spus „Ești prostovan”. Între ora la care s-a prezentat la certificat și între ora la care a fost emis erau mult prea multe analize, ca cineva să fi putut să le fi făcut pe toate. Atunci m-am dus la Irina și i-am spus „Asta este, acum închidem tot” și s-a închis.”, a declarat Cristian Boureanu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denis Rifai”.

De ce îl părăsesc femeile pe Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a avut mai multe căsnicii, dar și relații eșuate, de-a lungul timpului. În acest sens, moderatoarea emisiunii de pe Kanal D l-a întrebat pe fostul politician care este motivul pentru care toate poveștile de dragoste s-au încheiat.

„Asta nu este o întrebare pentru mine. Am răspunsul și aș putea să-l am. Eu mi-am dat răspunsul de mult. Este frica, dar nu frica de care ați vorbit, este frica pentru care mulți oameni aleg rațiunea, în locul sentimentelor. Oamenii, de-a lungul timpului, iau decizii nu cu inima, ci cu mintea, de frică. Eu nu am știut niciodată de relația lui Valentina cu Cristi Borcea, însă chiar uitându-mă la viață, mă iubește Dumnezeu. Eu m-am trezit într-o noapte, lac de transpirație și plângând, spunând „Tu te culci cu Cristi Borcea”, după care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în brațe. Și nu am mai știut de acest subiect, până după ce m-am despărțit de Valentina.”, a mai spus acesta. 

Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"

Ce l-a durut mai tare pe Boureanu: trădarea soției sau a nașului

„Nu a durut trădarea lor, ci copilul. De asta m-am ridicat atunci și am plecat, atunci am luat custodia unică la copil și mi-am dat seama că dacă fac vreo greșeală, viitorul Ioanei va fi în pericol. Eu știu ce a avut nașul și ce nu a avut finul, adică eu, în ambele divorțuri, dar nu o să vorbesc niciodată public despre asta. Nu ar fi frumos nici pentru niște femei care mi-au oferit niște ani minunați. Avem un copil superb. Sper să fie fericiți cu alegerile lor.”, a mai dezvăluit Cristian Boureanu.

Cristi Boureanu RUPE tăcerea. Fostul politician a fost înșelat cu nașul de cununie: „Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel