Denisa Filcea, soția lui Flick, a născut. Ce nume au ales cei doi pentru copilul lor

Data actualizării: | Data publicării:

Flick și Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima dată.

Fericire mare în showbiz-ul românesc. După ce Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, soția lui Flick a devenit și ea mămică, de data aceasta, pentru prima dată. Cei doi tineri părinți sunt în culmea fericirii, motiv pentru care au ales să împărtășească și cu fanii acest moment extrem de special din viața lor. Și, dacă până acum nu se știa nici sexul copilului, cei doi îndrăgostiți au devenit părinți de... fetiță. Printr-o postare făcută pe Instagram, aceștia i-au făcut și o poezie nou-născutei, în care și-au exprimat cele mai profunde sentimente, dar în care au dezvăluit și numele pe care îl va purta fetița lor. 

”Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”, au scris cei doi părinți pe Instagram.

Laura Cosoi a născut. Ce nume special a ales vedeta pentru fetița ei

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit în pandemie, când întâlnirile dintre oameni erau încă interzise. Și, tocmai din acest motiv, dar și pentru că partenera sa era la Oradea, în timp ce Flick stătea la București, primele întâlniri dintre cei doi s-au desfășurat online. Pe lângă faptul că petreceau extrem de multe ore la videocall, aceștia făceau și diferite activități împreună.

“Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”, a povestit Flick recent în cadrul emisiunii “XNS”, potrivit cancan.

Denisa spune că s-a îndrăgostit de personalitatea soțului ei, și nu de cine era el pe micile ecrane.

”Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Știam că scrie poezii. Am colaborat pentru un proiect. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu.”, a spus și Denisa.

Cu ce se ocupă soția lui Flick

Denisa Filcea a câștigat titlul de Miss Planet, iar, în prezent, are propria școală de de dezvoltare personală, pentru copii, în cadrul căreia desfășoară mai multe activități.

“Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modelling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a dezvăluit frumoasa soție a lui Flick.

Citește și: Mirela Vaida ia atitudine. Ce are de gând să facă prezentatoarea TV, după ce Antoanela i-a distrus mașina

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, piscină cu apă sărată în propria curte. Cât au plătit cei doi pentru acest lux / FOTO

Sânziene 2022. Ce NU trebuie să faci în această zi. Tradiții și obiceiuri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel