Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."

Data publicării:
Sursa foto: Delia și Gina Pistol, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Delia și Gina Pistol, instagram/ colaj foto Spectacola

Gina Pistol a spus ce părere are despre fizicul Deliei. 

Gina Pistol a renunțat o perioadă la lumina reflectoarelor, pentru a se ocupa de creșterea fetiței sale. Vedeta se bucură de timpul liber și încearcă pe cât posibil să adopte un stil de viață sănătos.

Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei

Soția lui Smiley este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Recent, Gina Pistol a mărturisit fanilor, într-un clip pe InstaStory, că le adoră pe Inna și pe Delia, pe care le consideră două dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Vedeta recunoaște că cele două artiste arată foarte bine și au un fizic de invidiat. 

„Între timp am intrat pe Instagram la noutăți și mi-a apărut ultima postare a INNEI. Mă gândeam că mai bag o gură de apă și să mă duc să fac un antrenament.

„Și că tot vorbim despre femei mișto, acum, na sunt femeie măritată și nu pot să vorbesc despre bărbați mișto, în afară de bărbatul meu, nu există altul. Bă, îmi place foarte mult, deși eu aș vrea să fiu mai slabă, așa băț, îmi place foarte mult cum arată Delia, frate. E femeia așa cărnoasă așa, nu știu. Mie îmi place mult de tot cum arată Delia, mai sunt și alte femei', a spus Gina Pistol la secțiunea de InstaStory.

Ce părere are vedeta despre intervențiile estetice

Mai mult, artista are o părere bună și despre intervențiile făcute la nivelul feței. Chiar dacă acest subiect este, în continuare, unul foarte controversat în țara noastră, Delia spune că anumite defecte trebuie să fie îmbunătățite, dacă tot avem aceste posibilități. Deși aceasta recunoaște că nu a apelat la botox, spune că totuși buzele a ales să și se îmbunătățească. 

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema.  Dacă mă încrunt, în cazul meu fac o cută la nas, zici că sunt cățel nervos, le fac genetic, nu au legătură cu vârsta. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie, e ok. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți, îi am dintotdeauna. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat”, a dezvăluit Delia în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel