Delia, noi declarații controversate: "Genurile feminin și masculin nu sunt reale. Totul e o piesă de teatru"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Delia a făcut noi declarații controversate, la doar câteva zile după ce a motivat în spațiul public faptul că nu vrea copii.

Delia a făcut noi declarații controversate, la doar câteva zile după ce a motivat public decizia de a nu aduce copii pe lume. Subiectul a stârnit o adevărată revoltă pe rețelele de socializare, dar și în rândul persoanelor publice, care își dădeau cu părerea cu privire la ce a spus solista. De data aceasta însă, Delia nu le-a mai vorbit fanilor despre copii, ci despre genurile feminin și masculin. Concret, artista consideră că genurile nu există, în realitate, intitulând totul drept o piesă de „teatru”. Vedeta își sfătuiește fanii să facă ce e mai bine pentru ei și să nu țină cont de tiparele impuse de societate. 

„Energia feminină și „energia masculină” sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesa de teatru.

Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă sa fii caring, sa fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine”, se arată în postarea redistribuită de Delia pe Instagram, potrivit Adevărul.

VEZI și: Mama Deliei Matache, speriată de probleme de sănătate: „Am probleme foarte mari. Mă macină treaba asta”

Motivul pentru care Delia nu-și dorește copii

În urmă cu câteva zile, Delia a făcut o altă serie de declarații controversate, care au pus pe jar tot internetul. Fanii au rămas șocați, în momentul în care au citit motivațiile artistei pentru care nu vrea să devină mamă. Extrem de mulți au pus-o la zid pe Delia și au judecat-o aspru, pentru atitudinea „superficială” de care a dat dovadă. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

De ce a renunțat Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”. Actorul a scos la iveală adevărul: „L-am oprit, pentru că...”

„Nu e nevoie să mă apere nimeni”

Chiar dacă mai multe persoane publice i-au sărit atunci în apărare vedetei, aceasta considera că nu există niciun motiv pentru care să fie pusă la zid. Solista consideră doar că a răspuns sincer la niște întrebări repetate venite din partea fanilor ei. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce nu ar suporta Mihai Bendeac la iubita sa: „Mă enervează foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel