Decizie de ultimă oră la Survivor All Stars. Un concurent a plecat de urgență acasă: „Concursul se încheie pentru tine”

Data publicării:

Daniel Pavel a venit cu un anunț neașteptat pentru concurenții de la Survivor All Stars.

Consiliul de eliminare din ediția de pe 7 martie de la Survivor All Stars a venit cu o veste extrem de neașteptată pentru concurenți. Dacă Faimoșii au venit aici cu gândul că doar ei vor fi cei care vor pierde un membru în această seară, din cauza faptului că au pierdut proba de imunitate, Daniel Pavel a venit cu un anunț neașteptat pentru cele două tabere. 

Astfel, din condiții medicale și din cauza faptului că problemele de sănătate, care nu-i permit de ceva timp să intre pe traseu, se adâncesc, Jorge a fost nevoit să părăsească imediat competiția.

„În această seară nu doar un membru al Faimoșilor pleacă, ci mai pleacă un membru al Survivor All Stars. Jorge, toate aceste drumuri ale tale au însemnat enorm, chiar și în acest consiliu tu ai făcut un traseu, te-ai deplasat dintr-un trib, în altul. Însă, a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale.

Având în vedere aceste analize, rămăsesem dator la tine cu o explicație și această informație de ultim moment este că acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine, pe considerente medicale, pentru că în fiecare caz sănătatea e cea mai importantă, așa că Jorge, tu trebuie să te tratezi în condiții de civilizație.”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars

Jorge, surprins de decizia neașteptată

Chiar dacă pe de o parte, artistul se aștepta ca această veste să vină într-o zi, pe de altă parte, Jorge nu și-ar fi dorit să încheie din nou această competiție în acest fel. Cu toate acestea, artistul recunoaște că problemele de sănătate deveniseră chinuitoare, motiv pentru care este recunoscător că va avea parte de îngrijirile de specialitate de acasă.

„Simțeam că ceva nu e ok, de aia am și tot întrebat în fiecare zi ce se întâmplă. Azi noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului, în acest moment un ochi râde, altul plânge. Nu așa mă așteptam să plec de la Survivor, a doua oară de la Survivor tot după o accidentare, mi se pare că universul îmi zice du-te acasă, că sunt bătrân. Vreau să le mulțumesc Faimoșilor pentru experiență, Războinicilor le spun că îi iubesc pentru cum m-au primit în echipă. Îmi promiteau că iau imunitatea, ca să mă țină în echipă. Plec acasă liniștit și clar îmi doresc să rezolv treaba cu genunchiul, pentru că experiența a fost absolut superbă și nu aveam cum să ratez Survivor All Stars.”, a adăugat Jorge. 

Te-ar putea interesa și: De ce s-au despărțit Cornel Păsat și Oana Roman. Abia acum s-a aflat: „S-a terminat urât. El și-a dorit foarte tare asta”

Daniel Pavel, mesaj pentru Jorge

În final, Daniel Pavel i-a spus acestuia ultimele cuvinte înainte de a pleca, după care i-a stins și flacăra, asemenea tuturor concurenților care părăsesc competiția.

„Pleci cu adevărat cu capul sus, se termină All Stars, intrați în istorie, dar continuă inspirația în sufletele oamenilor. Drum bun, poți veni cu flacăra să o sting.”, a completat prezentatorul emisiunii. 

VEZI și: Alimentele care te pot distruge. Prof. dr. Vlad Ciurea, avertisment: „Sunt o greutate pentru creier”. Trebuie să renunți acum la ele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel