Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars

Data publicării:
Jador, captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Jador, captură video Youtube/ Catalin Maruta

Jador a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și actuala sa logodnică.

Jador a fost invitat în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a dezvăluit mai multe informații din culisele show-ului de pe Pro TV. Printre subiectele abordate, acesta a vorbit și despre relația frumoasă pe care o formează alături de Oana Ciocan, care a intrat în competiția de supraviețuire chiar după ce acesta a fost descalificat. Astfel, chiar dacă pare că iubirea dintre cei doi este una extrem de mare, aceștia au preferat să-și țină discretă povestea de dragoste până acum, departe de ochii lumii.

Astfel, celebrul cântăreț a dezvăluit cum s-au cunoscut ei, de fapt, și când a decis războinica să se mute acasă la el, având, astfel, confirmarea că relația este una cât se poate de serioasă.

„M-au sunat colegii de la Survivor, au început să-mi zică să merg să fac analizele, a trebuit să fac această vizită medicală cu o parte din Războinici, pentru că eu eram mereu pe drumuri. Când am ajuns acolo, eu eram nedormit de vreo 2 zile, pentru că venisem direct de la concert și când am ajuns era Oana în fața mea și spun cine e asta, am crezut că e asistentă și a zis că nu. 

Am aflat că va veni și ea la Survivor. Am intrat la Războinici, am început să glumesc, ea avea o față de super îndrăgostită, eu mi-am dat seama, a căzut din prima. I-am zis „Treci” și asta a fost tot și ea a venit. A doua zi s-a mutat la mine, fără haine, doar cu o parte. Am simțit că ea e persoana, am și o poză de la prima întâlnire, eu știam că ea va fi cu mine.”, a declarat Jador, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Citește și: Jador, adevărul despre descalificarea de la Survivor All Stars: „Știți cu toții ce voiam”. Artistul este sigur că iubita sa va veni curând acasă

Jador, scrisoare de dragoste pentru Oana

La o zi după ce a intrat la Survivor All Stars, acolo unde nu și-a găsit iubitul, Oana Ciocan a avut parte de o surpriză uriașă. Aceasta a putut petrece o seară alături de Jador, care i-a redactat și o scrisoare emoționantă de dragoste.

„Femeia mea, aș vrea să-ți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum e să-ți scriu. Știi că foamea, stresul nu este o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și în sfârșit mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea, acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a înțeles să sunt un suflet care caută sufletul potrivit, pentru a-și întemeia o familie. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna.(...)”, a fost o parte din scrisoarea pe care Jador i-a dedicat-o Oanei.

VEZI și: Andreea Tonciu: „Sunt atâtea care au încercat să fie ca mine, dar e greu să fii Tonciu” / Oracolul Vedetelor

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana

Surprizele nu s-au încheiat aici, pentru că artistul a continuat și cu o cerere în căsătorie.

„Eu te iubesc și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Jador.

„Normal, tu știai deja răspunsul.”, a spus Oana.

Citește și: Scandal între Ana Pal și TJ Miles la Survivor All Stars. De la ce a pornit totul: „M-a deranjat că a început să plângă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel