De ce s-au despărțit Cornel Păsat și Oana Roman. Abia acum s-a aflat: „S-a terminat urât. El și-a dorit foarte tare asta”

Data publicării:
Cornel Păsat, Oana Roman/ captură video Youtube
Descriere foto: Cornel Păsat, Oana Roman/ captură video Youtube

Oana Roman a vorbit despre povestea de dragoste pe are a trăit-o alături de Cornel Păsat.

Oana Roman a trăit o frumoasă poveste de dragoste în trecut alături de Cornel Păsat, cei doi fiind împreună timp de 8 ani de zile. Chiar dacă vedeta nu obișnuiește să ofere prea multe informații din viața sa personală, invitată în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, aceasta a făcut o serie de dezvăluiri din perioada relației trăite alături de cunoscutul dansator. Chiar dacă povestea de dragoste s-a terminat destul de urât, după cum povestește Oana Roman, aceasta l-a admirat mereu pe partenerul de viață, despre care spune că a fost dragostea vieții sale. 

„Eu l-am cunoscut pe Cornel în 1998. 8 ani am stat cu el. Nu am simțit diferențe de educație, era un băiat extrem de educat, este foarte talentat, care și-a dorit cu orice preț să reușească în meseria lui, cu o dedicare incredibilă. El a evoluat profesional, țin minte că atunci când ne-am dus prima dată în America, el nu și-a cumpărat nimic din banii câștigați, ci a plătit biletele ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe, să evolueze.”, a povestit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan.

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre viața sentimentală: „Am suferit îngrozitor”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Oana Roman, înșelată de Cornel Păsat

Motivul principal pentru care cei doi au ajuns să pună punct relației a fost din cauza viziunii diferite pe care o aveau asupra conceptului de familie, povestește Oana Roman. Apoi, la ceva timp după ce aceștia nu au mai început să se înțeleagă, bărbatul și-a găsit o nouă parteneră, care era chiar din anturajul celor doi.

„Este un om cu care în 8 ani eu m-am purtat cu el absolut îngrozitor, am avut perioade grele, el nu s-a purtat urât cu mine. Eu nu am fost geloasă deloc, pentru că nu m-a făcut să simt asta, iar ăsta e meritul lui. Ne-am despărțit pentru că eu m-am purtat aiurea de multe ori și nu-mi doream încă familie și copil. Eu am greșit foarte tare, am refuzat să fac copii atunci și el într-o zi.. și-a dorit foarte tare asta. Relația asta s-a stricat din cauza mea, s-a terminat urât, pentru că el și-a găsit pe cineva foarte aproape în casă (n.r. una dintre fetele cu care el dansa). Nu (n.r. n-a simțit). Îmi era prietenă.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars

Când au pus punct oficial

Chiar dacă în spațiul public Cornel Păsat a declarat faptul că relația dintre el și vedetă s-a încheiat, de fapt, mult mai repede decât a fost oficial, vedeta îl contrazice. 

„Lui îi lipseau lucruri, am fost furioasă, am crezut atât de mult în iubirea noastră, încât am întins coarda prea mult, până când s-a rupt, credeam că nu se va rupe niciodată. El a spus că relația noastră se terminase de vreo 3 ani, dar nu sunt de acord cu el, erau certuri, dar nu se terminase.

Chiar și după ce ne-am despărțit, el m-a rugat să mă întorc în România, la ziua lui, deși noi practic nu mai eram împreună. Atunci s-a închis cumva definitiv. Eu vreau să cred că iubirea vieții mele de acum încolo va apărea, până acum el a fost”, a mai spus ea.

Citește și: Andreea Tonciu: „Sunt atâtea care au încercat să fie ca mine, dar e greu să fii Tonciu” / Oracolul Vedetelor 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel