Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”

Data publicării:
EXCLUSIV

 Teo Trandafir ne-a dezvăluit mai multe informații din viața sa de zi cu zi.

Teo Trandafir are un program extrem de încărcat în fiecare zi, fiind implicată la ora actuală în mai multe proiecte, precum ar fi emisiunea de pe Kanal D 2, dar și podcastul, propriul său proiect. Astfel, pentru a putea să ducă toate aceste lucruri la bun final, aceasta ne spune că trebuie să ai o disciplină bine pusă la punct și un program cât mai atent conturat. Pentru a-i înțelege mai bine viața și pentru a afla cum este să fii Teo Trandafir pentru o zi, celebra prezentatoare TV ne-a dezvăluit cum începe o zi pentru ea, dar și cum se încheie.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

VEZI și: Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

A avut momente când n-ar fi vrut să fie celebră

Teo Trandafir este, fără doar și poate, un nume extrem de răsunător în această industrie, astfel încât puține sunt persoanele care nu o cunosc pe aceasta. Chiar dacă celebritatea e frumoasă și sentimentul de apreciere este unul extrem de copleșitor, aceasta ne spune că, în aceeași măsură, au existat și momente în care și-ar fi dorit intimitate și o viață privată de ochii lumii.

„Mie mi se pare că a fi un om cunoscut și iubit este un privilegiu. Am avut și momente când mi-am dorit să nu știe nimeni că sunt Teo Trandafir, dar asta e firesc. Atunci când ieși cu prietenii și ieși în public îți dorești să ai parte de intimitate și liniște.”, ne-a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

„Mi se pare că punctualitatea este un semn de respect”

Mai mult, dacă trebuie să știi ceva extrem de important despre Teo Trandafir, acel lucru este faptul că vedeta pune accent pe punctualitate, indiferent de context și de situație. Acest criteriu este foarte important pentru vedeta de la Kanal D.

„Nu cred că mai este ceva ce publicul nu știe despre mine. Sunt foarte punctaulă, chiar fixistă din acest punct de vedere. Mi se pare că punctualitatea este un semn de respect.”, a continuat ea.

În final, Teo Trandafir ne spune și ce decizie a luat în privința fiicei sale, Maia.

„Maia este bine. Tot ce îmi doresc eu pentru ea este să fie fericită. Nu mai intervin în deciziile ei, pentru că deja are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru.”, ne mai spune Teo Trandafir.

VEZI și: Soțul Andreei Tonciu nu e de acord ca bruneta să asculte manele de față cu fetița: „Eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel