Soțul Andreei Tonciu nu e de acord ca bruneta să asculte manele de față cu fetița: „Eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea” / video

Data publicării:
Andreea Tonciu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Tonciu, la Oracolul Vedetelor

Andreea Tonciu ne-a dezvăluit cine e părintele mai autoritar dintre ea și soțul ei.

Andreea Tonciu și-a schimbat viața complet, după ce a devenit mamă. Chiar dacă nu s-ar fi imaginat niciodată să fie atât de atașată de fiica și nu s-ar fi văzut să fie atât de dedicată rolului de mamă, bruneta ne mărturisește că nu-și mai poate vedea viața acum fără micuța alături de care petrece zilnic cât de mult timp poate. Mai mult, dacă ea a avut parte de o educație mai restrictivă, Andreea Tonciu ne spune că Rebecăi vrea să-i ofere tot ce-și dorește, iar aici intervine soțul ei, care nu este mereu de acord cu deciziile vedetei.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati... Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea, mai am și momente în care o cert. Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta și că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta.”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO

„Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca”

Chiar dacă unele cupluri pleacă adesea și în doi în fel de fel de vacanțe, Andreea Tonciu spune că există suficient timp pentru partenerul de viață în fiecare zi. Acesta nu este, astfel, un pretext suficient de bun pentru care să-ți lași copilul acasă, când pleci într-o excursie.

„Nu te gândeai vreodată că Tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum, am timp cu soțul meu, pentru că copilul este de la 8:30 până la 17:00 la școală, timp este să stai cu soțul, dar așa să plec undeva fără ea, nu. Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă.”, ne mai spune bruneta.

Citește și: Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO

Fetița i-a schimbat viața radical

Vedeta și-a adus aminte și de vorbele pe care i le spunea mamei sale în adolescență, când era convinsă de faptul că nu va avea copii. Astfel, venirea Rebeccăi pe lume i-a schimbat complet prioritățile și a făcut-o să cunoască o altă formă de iubire. 

„Mi-a schimbat viața radical, nici eu nu credeam că o să fiu atât de atașată. Eu îi ziceam mamei când eram adolescentă că „Eu, să fac copii? Niciodată în viața mea”. Nu-mi plăceau copiii mici și uite că acum nu mai pot să stau fără Rebi. 

Acum, față de cum eram în adolescență când eram mereu plecată, fac mâncare, piață tot timpul, o duc pe Rebecca la școală, tot timpul stau cu ea. Ce bine gătesc, crede-mă, îmi place mult să gătesc.”, a continuat ea. 

Citește și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel