Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect din viața sa, Follow us!, de pe Kanal D 2.

Teo Trandafir a reapărut pe micile ecrane, după o pauză de câteva luni pe care a făcut-o în televiziune. Îndrăgita prezentatoare TV poate fi urmărită acum la Kanal D 2, de luni până joi, într-un format extrem de fresh și de dinamic. Surpriza cea mai mare pentru fani a fost aceea de a o vedea pe aceasta alături de o altă prezentatoare foarte cunoscută, Ilinca Vandici. Astfel, într-un interviu exclusiv, Teo Trandafir spune că a primit cu mare bucurie și entuziasm această colaborare și chiar dacă fanii au resimțit destul de mult această pauză, ducându-i lipsa vedetei, aceasta, la rândul său, a primit cu brațele deschise puțin timp liber.

„Am primit această propunere cu bucurie și entuziasm. M-am bucurat mai ales de faptul că voi lucra cu Ilinca Vandici care, pentru mine, și nu numai, este un om extraordinar. O știu de foarte mulți ani și mi se pare această colaborare o minune.

Nu am resimțit această pauză, pentru că nu a durat foarte mult. A fost doar o pauză scurtă, care este, uneori, benefică.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Teo Trandafir renunță la radio

Noutățile nu se opresc aici, întrucât Teo Trandafir ne spune că de-acum fanii nu o mai aud și la radio, acolo unde s-a angajat după ce proiectul trecut de la Kanal D se oprise. Aceasta nu are cum să-și împartă timpul între cele două proiecte importante, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe din nou la „prima sa iubire.”

„La radio, din păcate, voi renunța, pentru că emisiunea "Follow us!" va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2 și nu voi mai avea timp. Dar podcastul "Gând la gând cu Teo" va merge înainte cu siguranță. Încă nu știu cum îmi voi împărți timpul între emisiune și filmarea podcastului, dar, cu siguranță, voi face în așa fel încât să iasă totul așa cum trebuie.”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

Citește și: Cum arată meniul Ilincăi Vandici dintr-o zi: „Prânzul neapărat trebuie să conțină asta”. Așa se menține în formă, la 37 de ani

Ce crede despre cel mai nou reality de pe Kanal D, Insula de 1 milion

Cât despre cel mai nou reality show de pe Kanal D, Insula de 1 milion, Teo Trandafir se arată a fi total cucerită de către proiectul care a adus în același loc zeci de persoane cu profesii și aspirații diferite, care, însă, au un vis comun: marele premiu.

„Este incredibil cum trăiesc niște oameni atât de diferiți, cu vârste, profesii, pasiuni, în mijlocul junglei. Cum se gospodăresc, din nimic, cum se leagă relațiile între ei, cum se iscă tot felul de conflicte. Iar probele sunt chiar dificile, trebuie să ai anduranță, îndemânare, să fii stăpân pe tine și perspicace. Pe mine reality show-ul asta m-a cucerit.”, ne-a mai declarat Teo Trandafir.

VEZI și: Ce spune Ilinca Vandici despre colaborarea cu Teo Trandafir: „Este o super provocare”. Cum a reușit să găsească echilibrul pe plan personal



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel