Decizia radicală luată de Adela Popescu, după ce s-a îngrășat trei kilograme. Motivul pentru care nu va apela la o dietă

Data publicării:

Adela Popescu s-a întors din vacanțele din această vară cu mai multe kilograme în plus.

Adela Popescu este admirată de toți fanii săi pentru naturalețea de care dă mereu dovadă. Vedeta este mereu transparentă, lucru care s-a întâmplat și de această dată, când actrița le-a dezvăluit urmăritorilor faptul că a acumulat câteva kilograme în plus de-a lungul vacanțelor în care a tot fost vara aceasta. Chiar dacă nu toată lumea observă această schimbare fizică, printre care se numără și Radu Vâlcan, vedeta spune că nu se mai simte deloc bine în propriul corpul. Singura soluție care îi mai rămâne este să se apuce de sport, recunoaște ea, întrucât nu poate renunța deloc la mâncare.

„Am luat 3 kilograme. Poate mulți dintre voi o să-mi spuneți că-mi stă mai bine așa, cum este cazul lui Radu, nu mi se pare, mă simt bine la minus trei kilograme. Pe scurt, am zis să treacă vacanța asta de vară și zic gata, astăzi începe organizarea. Am zis să nu țin dietă, pentru că nu pot și mă frustrez că abandonez și să am mai multă grijă și să ajustez din alimentele mai interzise. 

Ambiția m-a ținut până la pra 11:00 când am devorat efectiv un sandviș cu focaccia și mortadela, senzațional de bun, ciorbă de perișoare și creveți în unt și uita așa mi-am dat seama la ce este bun sportul, când vine vorba de mine. Când te apuci să faci sport, intri într-o rutină și apoi vezi mâncarea aia multă și își pare rău că ai muncit. Pentru mine sportul nu este ca să slăbesc, este ca să mă facă să mă simt prost că muncesc și să nu-mi mai vină să mănânc. Trebuie să mă apuc de sport, pe scurt. Dar ce sport, aici e treaba.”, a dezvăluit Adela Popescu, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, luați la rost pentru că nu-și expun copiii în mediul online: „Doamne, este o întrebare atât de grea”

Radu Vâlcan a susținut-o mereu

Adela Popescu a trecut până acum prin trei nașteri, lucru care și-a lăsat amprenta asupra siluetei sale. Cu toate acestea, chiar dacă vedeta recunoștea recent faptul că a trăit și clipe în care s-a confruntat cu grăsimea abdominală și celulita, Radu Vâlcan i-a ridicat constant moralul și a făcut-o să se simtă extrem de atrăgătoare.

„Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele.”, a declarat ea în trecut pentru viva.

VEZI și: Radu Vâlcan, detalii neștiute din prima căsnicie: „M-am căsătorit la 20 și ceva de ani”. Adela Popescu este a doua soție

Nu a ținut diete după nașteri

Mai mult, Adela povestea faptul că nu a apelat niciodată la ajutorul dietelor după nașteri, întrucât acest lucru i-ar fi afectat alăptatul. În schimb, vedeta a apelat o perioadă de timp la ajutorul fastingului, metodă prin care pare că a reușit rapid să revină la kilogramele în plus pe care le avea înainte de a deveni mamă.

„Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă.”, mai spunea ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel