Adela Popescu și Radu Vâlcan, luați la rost pentru că nu-și expun copiii în mediul online: „Doamne, este o întrebare atât de grea”

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Radu Vâlcan a explicat care este motivul pentru care el și soția sa refuză să posteze poze cu fețele celor trei copii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Rodul iubirii celor doi este reprezentat de cei trei copiii, pe care aceștia îi iau mereu cu ei aproape în toate vacanțele și în locurile noi în care merg. Totuși, faptul că cei doi postează întotdeauna în mediul online fotografii în care băieții sunt doar cu spatele i-a pus pe gânduri pe fani. Dacă mezinul familiei are doar 2 ani, cel mai mare numără deja 7 ani din viață, vârstă la care alte vedete își afișează constant copiii pe rețelele de socializare. În acest context, Radu Vâlcan a ales să-și justifice decizia în fața fanilor săi.

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă. Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct! Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic, dar mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta...de mulțumire!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

VEZI și: „Să fiu mai întâi femeie și apoi mamă”. Adela Popescu, confesiuni surprinzătoare, după ultima vacanță. Ce s-a întâmplat cu cei trei băieți ai vedetei

Adela Popescu, o mamă răbdătoare

Adela Popescu se declară a fi o mamă extrem de răbdătoare. Tot pentru a-și crește cât mai armonios copiii, vedeta și-a dorit să ia și o pauză de la televiziune, astfel încât aceasta să stea cât mai mult acasă, în preajma celor mici. Când vine vorba de autoritate și de pedepsirea micuților, acest rol este ocupat de Radu Vâlcan, ne povestea vedeta.

„Lumea ar spune că el este mai calm, dar nu-i adevărat, nu este el, nu, vă zic eu. Cu copiii eu sunt mai calmă și mai răbdătoare, categoric, dar el face activități de tată, pe care trebuie să le facă un tată. Îi mai și ceartă, îi mai și pedepsește, copiii cumva îi știu lui de frică, dar trebuie să fie și așa, o persoană mai rea în familie.”, a declarat Adela Popescu în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Radu Vâlcan, detalii neștiute din prima căsnicie: „M-am căsătorit la 20 și ceva de ani”. Adela Popescu este a doua soție

Secretul relației dintre cei doi

Cât despre secretul relației dintre ea și Radu Vâlca, Adela Popescu este recunoscătoare pentru că l-a întâlnit pe acesta. Vedeta spune că cei doi se completează perfect, iar certurile sunt imediat depășite în cuplul celor doi. 

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai mute ori, nu se pune problema, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională, adică ce pentru el e important, să fie și pentru mine și să ne dorim amândoi aceleași lucruri în viitor și să nu escaladeze certurile, pentru că absolut toate cuplurile se ceartă, dar să nu escaladeze. La un moment dat începi să spui vrute și nevrute, dar nu trebuie să faci asta. Cum ai văzut că un pic se depășește măsura, nu trebuie discutat de ce ne-am certat, trebuie discutat fix pe cuvântul acela care a fost peste normalitatea cuplului. Trebuie să spui „stop”, nu trecem peste asta.”, ne-a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel