Decizia luată de Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după nuntă. Artistul a făcut anunțul: „Noua familie intră într-o pauză”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Smiley și Gina Pistol au făcut primele declarații după nuntă. 

Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție. Cei doi au avut parte de nunta mult visată și totul a ieșit fix așa cum și-au dorit. La marele eveniment au participat apropiații, familia, dar și mulți colegi de breaslă. Aceștia au încins ringul de dans, au cântat și s-au bucurat din plin de această zi specială din viața lor.

Decizia luată de Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după nuntă

Smiley și Gina Pistol au făcut și primele declarații despre nuntă. Prezentatoarea TV a recunoscut că totul a ieșit așa cum și-a imaginat și se bucură că au avut aproape cele mai importante persoane. Totodată, Gina a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis cele mai sincere urări de bine. 

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi, sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb  pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu ‘se mărita Gina mea!‘, de acum, urmează cel mai frumos ‘Acasă‘ pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper????) și grupul de organizare de nuntă.  

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim mult!”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

Smiley: „Noua familie intră într-o pauză”

Și Smiley  a ținut să transmită un mesaj fanilor săi. Artistul le-a mulțumit și el tuturor celor care i-au fost alături. Totodată, acesta a ținut să precizeze că el și familia sa au nevoie de o mică pauză, ca să-și revină după toată agitația cu nunta. 

„Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea!Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi???Am închis desfășurătorul, gata cu listele? S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, ca are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când”, a scris artistul, pe paginile de social media.

Citește și: Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel