Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

Data publicării:

Gina Pistol și Smiley au petrecut până în zori, într-o locație de cinci stele.

Gina Pistol și Smiley sunt de sâmbătă, 27 mai, soț și soție. După o relație care durează de aproximativ de 7 ani de zile, cei doi s-au decis să-și declare iubire veșnică și să-și promită unul altuia că-și vor rămâne alături o viață întreagă, și la bine, și la rău. Extrem de emoționați și de fericiți, cei doi îndrăgostiți nu au uitat însă nici de comunitatea virtuală de admiratori, care aștepta cu sufletul la gură primele fotografii cu ei doi, dar și primele declarații.

„Aceștia suntem NOI DOI, emoționați și fericiți, soț și soție, cu câteva clipe de liniște înainte de venirea invitaților și de startul petrecerii. (...)  Ne bucurăm pentru toate, tragem aer în piept și începem petrecerea.”, scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, după care a continuat o conversație între ei doi:

Gina: Pistol Ce faci soțul?

Smiley: Bine, „soață”

Gina Pistol: Ești pregătit să mă iubești tot restul vieții tale?

Smiley: Sunt!

Gina Pistol: Și eu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Cum arată cea de-a două ținută a miresei, dar și a artistului

Dacă prima ținută îmbrăcată de proaspăta mireasă a fost cu iz mai tradițional, Gina Pistol și-a dorit ca prin a doua rochie de nuntă să eclipseze toți invitații, întrucât, a arătat la propriu strălucitor. Frumoasa blondină a optat tot pentru o rochie lungă, dar ușor transparentă și plină de detalii strălucitoare.

 

Nici mirele nu s-a lăsat însă mai prejos. Dacă invitații credeau că acesta va rămâne și seara cu acel costum ales pentru cununia civilă, au avut o mare surpriză. Smiley a ales să poarte un sacou personalizat și extrem de unic, putem spune. Acesta și-a printat pe ținută fotografii cu el, dar și cu soția sa, din diferite momente din viața lor de cuplu. 

 

Cum arată locația de vis în care a avut loc petrecea

După cum era de așteptat, Gina Pistol și Smiley le-au oferit invitaților săi o locație de vis, pentru a petrece până în zori. Cei doi nu au ales nici aici ceva obișnuit, ci au optat pentru o sală de evenimente de 5 stele, cum rar s-a mai întâlnit. Tot decorul a fost ca desprins din basme, iar numele cele mai celebre din România se puteau găsi pe mese, atârnate fiecare de câte un măr, ce a servit drept mărturie. 

Se pare că mireasa și-a dorit ca la cel mai important eveniment din viața să aibă parte și de cele mai frumoase aranjamente florale, ceea ce i-a ieșit din plin, întrucât decorațiunile atârnate peste tot în sală au luat ochii tuturor vedetelor care au pășit în încăpere.

Andreea Esca, pe lista de oaspeți

Și, după cum era de așteptat, de la evenimentul anului nu putea lipsi nici Andreea Esca, care a imortalizat cele mai importante momente pe rețelele de socializare. Vedeta le-a fost alături proaspeților miri atât la cununie, cât și la petrecere, unde a stat pe ringul de dans până dimineață. Pentru seară, vedeta de la pupitrul știrilor Pro TV a ales să poarte o rochie roșie, care s-a pliat perfect pe silueta sa. Nici Adela Popescu nu a spus „Nu” distracției, astfel încât și-a făcut și ea apariția alături de Radu Vâlcan aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel