„Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

 Andreea Tonciu ne-a dezvăluit informații inedite din culisele competiției Survivor All Stars.

Andreea Tonciu a făcut parte din competiția Survivor All Stars, care s-a încheiat însă prea repede pentru bruneta care a pierdut duelul cu Roxana Nemeș. Aceasta a fost prima Faimoasă care a plecat acasă nu doar din echipa roșie, ci și din competiție. Totuși, vedeta ne spune că ar fi putut rezista mult mai mult în junglă, dacă și-ar fi dorit, însă anumite circumstanțe au determinat-o să-și dorească să plece acasă. Despre ce este vorba, ne povestește chiar Andreea Tonciu, în exclusivitate. 

„Am stat o săptămână în junglă, după am mai stat la mare, la soare, m-am distrat. Pentru mine a fost o săptămână foarte grea. Puteam să rezist mai mult, dar din cauza unor colegi am zis că mai bine plec acasă, pentru că nu voiam să intru într-un scandal. Eu sunt genul de persoană care tac, până izbucnesc, iar când izbucnesc nu mă mai oprește nici vântul și am zis că nu aș vrea să le fac reclamă, să le dau valoarea mea lor, să și-o facă ei singuri și am preferat să plec acasă, dar eu rezistam, de data asta chiar rezistam.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

VEZI și: Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO

Cât de greu i-a fost să se adapteze în Republica Dominicană

Chiar dacă condițiile din junglă sunt unele extrem de dure, concurenții fiind nevoiți să doarmă sub cerul liber și să se adapteze condițiilor de trai precare, Andreea Tonciu spune că totuși ar fi fost capabilă să rămână o perioadă mai lungă în concursul de supraviețuire, decât s-a întâmplat, de fapt.

„Sunt puternică, dar și foarte sensibilă. Eu din patul meu cel luxos să aterizez pe niște scânduri.. dar nu a fost o problemă nici asta, pentru că mă adaptam, la mine conjunctura nu a fost ok, unii oameni de acolo m-au deranjat și nu avea rost să rămân.”, a continuat ea.

Citește și: Cum arată meniul perfect al Andreei Tonciu: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Care e preparatul pe care-l consumă zilnic / VIDEO

Ce i-a zis fiica sa când s-a întors în țară

Chiar dacă Rebecca, fiica sa, i-a dus destul de mult dorul, Andreea ne spune că cea mică a fost destul de dezamăgită de faptul că mama sa s-a întors atât de curând acasă. Micuța știa că aceasta e o luptătoare, motiv pentru care o voia mai departe în competiție.

„Rebi nu a fost atât de fericită, mi-a zis că de ce am stat așa puțin. E o mini Tonciu, tot are. La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu și mie îmi place asta. Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să fie ca mine și să aibă caracterul meu. Ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false, nu mă interesează că mi-aș lua hate.”, ne-a mai spsu Andreea Tonciu.

VEZI și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel