De ce să-ți dai cu ciocolată pe față. 4 efecte uluitoare. Cum prepari masca, acasă

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ciocolata nu este numai un dulce apreciat de toată lumea, ci este și un ingredient cu efect miraculos pentru piele.

Ciocolata, produsul rafinat de cacao este foarte larg utilizată de mulți oameni, în special de femei. Nu e de mirare dacă putem găsi cu ușurință ciocolată în multe tipuri de produse alimentare și băuturi, cum ar fi biscuiții, torturile, lapte de ciocolată caldă, înghețată, bomboane sau batoane de ciocolată.

Beneficiile ciocolatei pentru piele

În plus, ciocolata nu are doar un gust bun, ci are și un număr mare de beneficii pentru piele, în special în ceea ce privește masca de față cu ciocolată.

Beneficiile măștii de față cu ciocolată sunt mai cunoscute în zilele noastre prin faptul că multe clinici de înfrumusețare și terapeuții de înfrumusețare sugerează beneficiile măștii de față cu ciocolată pentru a vă trata frumusețea pielii.

În plus, cine nu iubește ciocolata cu tot gustul și mirosul bun?

Protejează împotriva bacteriilor

Antioxidantul din interiorul ciocolatei, în special ciocolata neagră, îți poate proteja fața pielii de bacterii și otrava din mediul murdar și poluat. Pe baza cercetărilor de la American Health Foundation, principalul antioxidant din ciocolată neagră poate proteja fața și corpul pielii de aproape peste 100 de ori mai eficient decât vitamina C și de 25 de ori mai eficient decât vitamina E.

Dacă locuiți sau lucrați într-un mediu murdar și poluat, trebuie să vă mențineți fața pielii făcând spa-ul și masca de față facială de ciocolată.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel