De ce să mănânci dintr-o farfurie albastră sau roșie. Truc formidabil pentru slăbit

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ashley Kirk
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ashley Kirk

Iată de ce ar trebui să începi să mănânci dintr-o farfurie albastră sau roșie. 

Nu ducem lipsă de informații pe internet despre pierderea în greutate. Știm cu toții că nu se poate realiza peste noapte, dar cu ajutorul anumitor sfaturi și trucuri putem accelera procesul de slăbire. 

Dacă te-ai documentat despre cum să slăbești, presupun că știi de ce mâncatul dintr-o farfurie albastră te ajută să pierzi în greutate. 

Astăzi, vorbim despre știința din spatele consumului de alimente dintr-o farfurie de culoare închisă. Conform cercetărilor, oamenii mănâncă mai puțin dacă există un contrast mai mare de culori între farfurie și mâncare. Spre exemplu, dacă mânânci alimente ușoare, cum ar fi brânză și roșii, dintr-o farfurie de culoare închisă, probabil vei ajunge să nu termini toată mâncarea, decât dacă le-ai fi mâncat dintr-o farfurie albă. 

 

Din păcate, culoarea albă este cea mai preferată atunci când cumpărăm farfurii, dar devine problematică atunci când vrem să slăbim. Acest lucru se datorează faptului că porția de mâncare arată mai mare pe o farfurie închisă la culoare, spre deosebire de farfuriile albe. 

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel