De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Raicu a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o în trecut cu Tudor Chirilă.  

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format în urmă cu mulți ani de zile unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi erau văzuți de toată lumea ca fiind partenerii perfecți și, chiar dacă erau și pe atunci foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, nimeni n-ar fi dat vreodată de bănuit faptul că lucrurile nu merg atât de roz între ei, în realitate. Aparențele frumoase au fost păstrare până în ultima clipă când cei doi aveau să-și anunțe despărțirea, iar îndrăgita vedetă avea cu fiecare ocazie cele mai frumoase cuvinte la adresa partenerului său de viață de pe vremea aceea. 

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aşteaptă cu masa pusă.”, spunea Andreea Raicu acum mulți ani, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Andreea Raicu, motivul pentru care a renunțat la carne: „Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o...”

Ce spune Andreea Raicu despre relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Chiar dacă pe atunci cei doi nu au oferit nicio explicație cu privire la despărțire, în urmă cu ceva timp, Andreea Raicu s-a decis să vorbească despre acest subiect sensibil, din dorința de a le oferi cel mai bun exemplu femeilor care o urmăresc în mediul online. Vedeta spune că relația ajunsese să fie extrem de toxică, iar fericirea a fost și ea pierdută cu timpul. 

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…', a mărturisit aceasta.

Citește și: Andreea Raicu, pictorial incendiar. A renunțat complet la haine: „Deși am mai făcut ședinte foto dezbrăcată...”

Mai mult, când vine vorba de bărbatul ideal, Andreea Raicu spune că acesta ar trebui să fie o persoană cu valori și principii de viață similare cu cele după care ea se ghidează zilnic. 

„Îmi doresc sa cunosc o persoana care sa împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, a mai spus Andreea Raicu.

„Nu le mai permit oamenilor să mă întrebe asta”

Una dintre cele mai dese întâmplări primite de femeile trecute de 40 de ani este aceea când vor face un copil, iar această curiozitate nu a ocolit-o, firește, nici pe vedetă, de-a lungul timpului. Andreea Raicu mărturisește că s-a săturat să fie mereu chestionată pe seama acestei teme extrem de personale, motiv pentru care a stabilit niște limite greu de trecut.

„Până acum câțiva ani, eram mereu întrebată când mă mărit și când fac copii, de parcă aș fi putut să prevăd când se vor întâmplă toate astea.


De ceva timp, însă, nu mi se mai adresează această întrebare. Nu pentru că nu ar mai există această curiozitate, ci pentru că, după multă muncă pe care am făcut-o cu mine, am învățat să trasez niște limite clare și să am o atitudine fermă, care nu le mai permit oamenilor să mă întrebe asta. Dar îmi chestionează din când în când prietenii, în speranța că vor află ceva.”, mai spunea Andreea Raicu recent. 

Citește și: "Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge" Andreea Raicu, confesiuni emoționante despre experiențele care i-au schimbat viața



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel