Andreea Raicu, pictorial incendiar. A renunțat complet la haine: „Deși am mai făcut ședinte foto dezbrăcată...”

Data publicării:

Andreea Raicu și-a surprins fanii cu câteva fotografii extrem de provocatoare. 

Andreea Raicu se mândrește cu o siluetă de invidiat, la vârsta de 45 de ani. Însă, chiar dacă acum este mândră cu formele, dar și micile imperfecțiuni pe care corpul ei le are, vedeta spune că nu întotdeauna a fost așa. Aceasta mărturisește că era destul de complexată de felul în care arăta și nu se simțea nici pe deplin femeie, însă a învățat treptat să se iubească, motiv pentru care aceasta spune că nu mai are nicio inhibiție nici când vine vorba de a poza dezbrăcată. În acest sens, Andreea a scos din arhiva personală o fotografie cu un pictorial incendiar, pentru a-și influența toate femeie din comunitate să învețe să-și iubească trupul.

„Vreau să împărtășesc cu tine ceva ce mie mi-a luat mult timp să înțeleg: Feminitatea ține de felul în care te simți, NU de cum arăți! ⁠

O să îți fac o confesiune: Eu am început să mă simt cu adevărat feminină abia după vârsta de 40 de ani. Deși am mai făcut ședințe foto dezbrăcată... târziu m-am simțit bine în pielea mea. Poza pe care am ales să o postez astăzi este cu un scop. E de la primul meu shooting în care m-am acceptat așa cum sunt. ⁠

Felul în care te simți contează enorm: îți dictează alegerile pe care le faci în viață pe toate planurile, fie ele profesionale sau personale (în relațiile cu prietenii sau cu partenerul de viață). Când ești împăcată cu tine, ajungi să nu mai pui presiune pe tine, să fii echilibrată, să te accepți cu toate emoțiile care nu sunt deloc ușor de digerat și să îți dai voie să nu fii perfectă, așa cum vrea societatea să fii.⁠”, a fost descrierea pusă de Andreea Raicu în dreptul fotografiilor, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cum arată mama Andreei Raicu, la 83 de ani. "Zici că are 35". Trucurile de frumusețe pe care i le-a predat vedetei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

 

Cum se menține în formă vedeta

Când vine vorba de stilul de viață pe care îl are în fiecare zi, Andreea Raicu are grijă de toate detalii, de la sport, alimentație sănătoasă, până la odihnă corectă și meditație. 

„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez…”, a povestit vedeta în cadrul interviu, potrivit spynews.

Citește și: Andreea Raicu, rețeta unui antreprenor de succes. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să intre în afaceri: „De foarte multe ori ești în energia masculină ”

 

Ce sfaturi are pentru persoanele care vor să slăbească

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu scria pe blogul său personal o postare, care cuprindea câteva sfaturi importante pentru persoanele care își doresc să slăbească. Trebuie să uitați de înfometare, însă, de asemenea, vedeta expune câteva aspecte extrem de importante de luat în calcul în acest proces.

„Chiar dacă este greu de crezut, aveți voie să mâncați orice, atât timp cât respectați o regulă importantă: NU combinați grupele de alimente, în aceeași zi.

Alimentele sunt împărțite în patru grupe de bază, în funcție de substanțele nutritive pe care le furnizează organismului. Astfel, aveți patru tipuri de zile de dietă din punct de vedere al combinării alimentelor, care se repetă pe parcursul celor trei luni

– Zilele sunt denumite astfel (proteine, amidonuri, carbohidrați și fructe) nu pentru că o zi întreagă trebuie să mâncați doar acele alimente, ci datorită principalului ingredient din cadrul meselor

– Un alt aspect important al acestui regim este și faptul că în trei din cele 90 de zile, și anume în zilele 29, 58 și 87, după ziua de fructe, trebuie să se consume doar apă. În caz că vi se face foame și credeți că nu o să va abțineți de la ronțăit, puteți să va preparați o supă ușoară de legume sau să beți suc de fructe sau de legume proaspete.

Nu vă înfometați, ci mâncați patru până la cinci mese pe zi.”, scria Andreea Raicu, pe blogul său personal. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel