De ce înșală femeile și bărbații. Motivele infidelității, explicate de Lidia Fecioru: „La un moment dat aceasta se satură și atunci va căuta o terță persoană”

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru explică motivele infidelității. Bărbații și femeile au motivații diferite pentru înșelat.

Lidia Fecioru este de părere că bărbații și femeile gândesc diferit când vine vorba de înșelat, atât în privința motivelor, cât și în privința acțiunilor ulterioare. 

 

VEZI ȘI: Lidia Fecioru, motivul incredibil al divorțului: „Atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc”. Dieta prin care a slăbit 30 de kilograme


"Bărbații dacă înșală, nu înseamnă că se și mută cu acea persoană, ci mai degrabă este o chestie pe moment. Bărbatul are trei cauze principale pentru care recurge la acest gest și anume: nemulțumirea sexuală, un accident din cauza alcoolului sau supărarea pe partener și dorința de răzbunare. Însă, principalul motiv pentru care înșală este nemulțumirea sexuală, iar al doilea motiv este pentru că nu își mai simte masculinitatea.

Pe de altă parte, femeia nu înșală decât cu un bărbat căruia îi place, către care are unele sentimente. După întâmplare, bărbatul se întoarce la soția sa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în schimb femeia rămâne într-un fel în relația aceea și o irită inclusiv prezența soțului alături", a spus Lidia  în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. 

VEZI ȘI: Cum pot afecta telefoanele relația de cuplu. Lidia Fecioru: „Duc de cele mai multe ori la o despărțire”


Ce se întâmplă după infidelitate


Potrivit bioenergoterapeutului, barbații și femeile se manifestă după ce înșeală. În timp ce pentru bărbați, e cele mai multe ori, poate fi un episod trecător, pentru femei, implicarea este mult mai mare. 


"Pentru bărbați poate fi un episod trecător, dar femeia atunci când înșală, își face deja planuri pentru o altă relație.

Femeile înșală pentru că nu se simt apreciate. Dacă un bărbat îi reproșează încontinuu cu privire la modul în care arată, la ce face, unde a fost, la un moment dat aceasta se satură și atunci va căuta o terță persoană care să îi spună "Ce minunată ești astăzi!", a precizat bioenergoterapeutul.

 

VEZI ȘI: Ce se întâmplă dacă păstrăm o căsătorie de dragul copiilor. Lidia Fecioru: "Avem o singură viaţă"

VEZI ȘI: Capcanele în care putem fi prinși atunci când ne îndrăgostim. Lidia Fecioru: „Nu mai auzim și nu mai vedem"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 aug 2023, 16:01 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience