Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România

Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România care a cucerit inima publicului prin emisiunile sale.

Fetița din imagine s-a născut la data de 31 Octombrie 1977, la Iași. Aceasta a absolvit Facultatea de litere, specializarea franceză-engleză din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din orașul său natal. Deși atunci când era mică visul său era să devină profesoară de limba franceză, între timp planurile sale au luat o întorsătură, iar în prezent se bucură de o carieră de succes în televiziune.

La început fetița din imagine a lucrat la un post de radio din Iași și nu aspira la o carieră în televiziune, însă lucrurile s-au schimbat atunci când a fost indrumată de iubitul ei de la acea vreme să meargă la probă pentru TV. 

În 2002, la vârsta de 24 de ani a prezentat primul său jurnal de știri la Antena 1, iar de atunci au trecut 20 de ani de când fetița din imagine apare pe micile ecrane.

 De asemenea, aceasta a fost implicată în diverse proiecte importante. A prezentat emisiunea’’Observator’’ timp de 5 ani, iar în 2007 a devenit prezentatoarea show-ului ‘’Genialii’’. Cu toate că aceasta începuse să fie cunoscută, emisiunea ’’Acces Direct’’ a ajutat-o să ajungă la inima publicului și să devină îndrăgită de numeroase persoane. După o pauza de un an și jumătate, aceasta a revenit cu o emisiunea ‘’Mireasa’’.

În prezent, pe lângă cariera de succes pe care și-a consolidat-o de-a lungul timpului, fetița din imagine se bucură de o familie frumoasă alături de soțul său și cei doi copii ai săi.

După cum probabil v-ați dat seama, în fotografie este nimeni alta decât Simona Gherghe!

Simona Gherghe, dezvăluiri inedite despre începuturile carierei sale: ‘’Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea’’

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive prezentatoare TV din țara noastră. Cunoscuta prezentatoare este activă în mediul online și le-a împărtășit urmăritorilor detalii despre începutul carierei sale și a vorbit deschis despre pasiunea sa pentru televiziune.

’’Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul locat afiliat Antena 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor... Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă, în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și stiam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare că m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani...Restul e istorie. Istoria mea personală’’, a scris prezentatoarea într-o postare publicată pe pagina sa de Instagram.

Cum arăta prezentatoarea TV la 24 de ani

Simona Gherghe le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram o fotografie cu ea la frumoasa vârsta de 24 de ani atunci când și-a început cariera.

Cu zâmbetul pe buze și carismatică, prezentatoarea a devenit îndrăgită de public și pentru frumusețea sa. Deși au trecut aproape 20 de ani de atunci, vedeta a rămas la fel de frumoasă.

‘’Aveam aproape 24 de ani, când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă...Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasa. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show’’, a scris Simona Gherghe într-o postare publicată pe pagina sa de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel