De ce a lipsit Cristina Ciobănașu din mediul online: ”Nu prea am fost bine”

Data publicării:

Cristina Ciobănașu a dezvăluit motivul pentru care a lipsit din mediul online.

Cristina Ciobănașu trecut prin clipe grele, în ultima perioadă, când a pierdut pe cineva foarte drag ei, Prințesa, pisica sa și a lui Vlad Gherman. Actrița a suferit enorm după animalul ei de companie pe care îl avea de 17 ani de zile, motiv pentru care a ales o perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor și să se facă bine. Fanii i-au observat imediat absența vedetei care, s-a simțit datoare să le explice toate situația prin care trece și sentimentele care o încearcă, pe rețelele de socializare.

Internauții au răsuflat ușurați imediat, spunându-i artistei faptul că i-au dus dorul: ”Ne-a fost dor de tine”, ”Sper că ești mai bine acum”, ”Mi-a fost dor de tine”, au fost câteva dintre încurajările primite de Cristina Ciobănașu pe Instagram.

„După o perioadă lungă, grea și solicitantă, după multe suișuri și coborâșuri emoționale și, de fapt, după pierderea Prințesei nu prea am mai fost bine. Am avut nevoie de puțin timp să ma obișnuiesc cu noua realitate. De asta am și lipsit mult de aici și îmi pare rău că a fost să fie așa. Acum, în sfârșit pot să spun că sunt mai ok’’,  a transmis Cristina Ciobănașu pe contul ei de Instagram.

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse

Cristina Ciobănașu a trecut prin momente grele

Acum aproximativ două săptămâni, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut prin clipe grele. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an de zile, aceștia mai aveau încă lucruri și amintiri care îi legau și care îi făceau să revină din când în când împreună. Un astfel de exemplu este reprezentat de pisica celor doi, Prințesa, pe care actorii o aveau de foarte mult timp. Totuși, fostul cuplu celebru le-a dat fanilor o veste extrem de tristă, pe rețelele de socializare. Pisica pe care ei au iubit-o atât de mult a murit, după 17 ani de viață. După cum reiese din cele scrise de aceștia, amândoi au fost alături de Prințesa, până în ultima clipă.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.”, au scris cei doi pe Instagram.

Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”

Vlad Gherman, alături de Cristina Ciobănașu

Se pare că pisica celor doi rămăsese în grija Cristinei Ciobănașu, după despărțire, motiv pentru care Vlad Gherman s-a dus la fosta lui iubită, pentru a-și lua la revedere de la pisicuță.

„Am venit să o văd pe Prințesa pentru ultima oară și m-au lovit toate amintirile pe care le-am avut cu ea, e tare greu să o văd așa.”, spunea Vlad Gherman pe instastory.

Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu mă mai afectează”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel