Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Moșneagu a fost taxată dur de fani pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trecut printr-un moment foarte dificil zilele trecute, când pisica celor doi, pe care o aveau de pe vremea când formau un cuplu și care a rămas în grija actriței după ce s-au despărțit, a murit. Fostul cuplu a suferit foarte mult la aflarea acestei vești, împărtășind cu fanii lor toate sentimentele triste care îi încearcă și toate amintirile pe care le aveau cu Prințesa. Totuși, nici mult nu a trecut de la aflarea acestei vești triste, că Oana Moșneagu, actuala parteneră a lui Vlad Gherman, s-a fotografiat pe Instagram cu o pisică în brațe. Fanii Cristinei Ciobănașu nu au rămas indiferenți la acest lucru, taxând-o imediat pe frumoasa actriță. 

„Ți-ai luat motan, pentru că a murit Prințesa Cristinei și a lui Vlad. Fericire mare că a dispărut și ultima legătură sentimentală dintre ei. Bravo, răutate!”, i-a scris un fan Oanei Moșneagu la fotografia postată de Instagram.

Pisica lui Vlad Gherman și a Cristinei Ciobănașu a murit

Anunțul care i-a întristat pe fani a fost dat chiar de cei doi, pe rețelele de socializare. După cum reieșea din mesajul actorilor, ambii i-au fost alături pisicuței până în ultima clipă de viață

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.”, au scris cei doi pe Instagram.

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi: "E cea mai tristă veste pe care pot să o dau”. Anunțul care l-a întristat pe actor

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi

Se pare că pisica celor doi rămăsese în grija Cristinei Ciobănașu, după despărțire, motiv pentru care Vlad Gherman s-a dus la fosta lui iubită, pentru a-și lua la revedere de la pisicuță.

„Am venit să o văd pe Prințesa pentru ultima oară și m-au lovit toate amintirile pe care le-am avut cu ea, e tare greu să o văd așa.”, a spus Vlad Gherman pe instastory.

Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”

Actorul a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de mulți ani, alături de Cristina Ciobănașu. Chiar dacă despărțirea celor doi a stârnit un val de reacții triste în rândul fanilor, care nu au vrut să accepte această ruptură, actorul și-a găsit relativ repede altă parteneră de viață, Oana Moșneagu, care îi este și colegă de platou, în serialul Adela, de pe Antea 1. Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, urmăritorii continuă să îl întrebe pe Vlad, de câte ori au ocazia, despre despărțirea de fosta lui iubită și despre resentimentele care au rămas în urma ei. La ultima sesiune de întrebări și răspunsuri pe care a făcut-o actorul pe contul său de Instagram, un fan l-a întrebat pe artist: ”Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară și a părut destul de radical.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel