Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”

Data publicării:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre relația lor și au dezvăluit cum obișnuiesc să-și petreacă timpul liber.

Vlad Ghermna și Oana Moșenagu formează unul dintre cele mai fresh cupluri din lumea mondenă, reușind într-un timp relativ scurt să câștige simpatia fanilor. Cei doi actori sunt extrem de prezenți și pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fanii la curent cu toate acitivitățile zilnice prin care trec. Totuși, când se întorc de pe platourile de filmare, acolo unde merg tot împreună, îndrăgitul cuplu preferă să petreacă cât mai mult timp în doi, în care să se relaxeze, fie în fața unui film bun, fie cu multă mâncare nesănătoasă.

”Așa ne relaxăm și ne face plăcere să facem lucruri împreună. Statul pe canapea, mâncatul de popcorn și uitatul la ceva face parte din rutina noastră de weekend.”, a spus Oana Moșneagu, potrivit ego.ro

Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu mă mai afectează”

Care este stilul de viață pe care-l urmează cei doi

Pentru că în timpul săptămânii sunt mereu prezenți pe platourile de filmare și încearcă să mănânce cât mai sănătos, cei doi spun că în weekend își fac de cap în adevăratul sens al cuvântului și mănâncă tot felul de alimente nesănătoase.

”La noi „cheat day” ( nr. trișatul meselor) este de fapt cheat weekend. De fapt, începe de vineri toată situația asta nefastă. Ne porcim, ce să mai vorbim pe ocolite. Ne place să mâncăm. Dar în timpul săptămânii chiar ținem, cât de cât așa un soi de regim. Bine și filmăm foarte mult, nu prea avem timp să mâncăm.”, a spus Vlad Gherman.

”Cumva în timpul săptămânii încercăm să avem grijă cât putem de mult și cum am terminam vineri filmările, cum am ieșit pe poarta platoului de filmare, s-a terminat. O dăm cu nachos, pizza, burgeri, sucuri, înghețată, dulciuri. Și pe set încercăm să mâncăm cât mai sănătos, că oferta e și acolo bogată de tot felul de sandvișuri și eugenii.”, l-a completat imediat pe actor iubita sa.

Cine face curățenie în casa celor doi

Când vina vorba despre curățarea locuinței, Oana Moșneagu recunoaște faptul că ea nu prea are timp să se ocupe de această activitate, motiv pentru care Vlad Gherman este cel menține ordinea deseori.

”Sincer, după ce se termină proiectul poate o să fac asta. Acum nu. Așa rămâne tot și primul care are timp face curățenie. De obicei el are mai mult timp decât mine pentru că eu filmez mai mult în perioada asta. Îl laud că este foarte harnic.”, a mai spus actrița.

Vlad Gherman, atac dur la adresa Cristinei Ciobănașu, fosta sa iubită. Acesta a comparat-o cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a dublat un personaj din desene animate

”Am dublat acum 8 ani. A fost singura dată când am dublat un desen animat. Eu eram un cavaler. Desenul se numea „Justin și cavalerii”. Eu eram protagonistul. A fost foarte interesant. A fost o experiență pe care aș repeta-o, mai ales că oamenii de acolo, de la studio, mi-au spus că am voce. Mie îmi place să-l imit pe Mickey Mouse și mereu la filmări îl imit.”, a spus Vlad Gherman.

”Am văzut și eu desenul ăla. Eu nu am dublat, dar mi-aș dori foarte tare. Probabil după ce o să terminăm serialul o să mă duc la tot felul de agenții de casting care fac dublaj pentru desene animate și o să mă înscriu. Chiar îmi place foarte mult să mă joc așa, că până la urmă e o joacă.”,a spus și iubita acestuia.

Vlad Gherman, pregătit să facă marele pas. Actorul vrea să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel