Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu mă mai afectează”

Data publicării:

Vlad Gherman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cristina Ciobănașu, după ce fanii au fost curioși să afle dacă acesta mai suferă după despărțire.

Vlad Gherman a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de mulți ani, alături de Cristina Ciobănașu. Chiar dacă despărțirea celor doi a stârnit un val de reacții triste în rândul fanilor, care nu au vrut să accepte această ruptură, actorul și-a găsit relativ repede altă parteneră de viață, Oana Moșneagu, care îi este și colegă de platou, în serialul Adela, de pe Antea 1. Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, urmăritorii continuă să îl întrebe pe Vlad, de câte ori au ocazia, despre despărțirea de fosta lui iubită și despre resentimentele care au rămas în urma ei. La ultima sesiune de întrebări și răspunsuri pe care a făcut-o actorul pe contul său de Instagram, un fan l-a întrebat pe artist: ”Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară și a părut destul de radical.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.

Ce comparație a făcut Vlad Gherman între Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

În urmă cu ceva timp, într-un interviu, Vlad Gherman a făcut o comparația între actuala lui parteneră, care are 31 de ani, și Cristina Ciobănașu, în vârstă de 25 de ani. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.

Ce spune Oana Moșneagu despre Vlad Gherman

După cum era de așteptat, și frumoasa actriță are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, pentru care spune că a dezvoltat sentimente foarte puternice.

“Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult.”, a declarat și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman își dorește să-și ceară iubita în căsătorie

Vlad Gherman este una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi. Recent, în altă sesiune de întrebări și răspunsuri, extrem de multe curiozități au fost legate de relația acestuia cu iubita sa, Oana Moșneagu. Fanii au fost, în primul rând, curioși de gândurile pe care le are artistul, în legătură cu cererea în căsătorie a tinerei actrițe. Actorul nu s-a sfiit nicio clipă de a răspunde la această întrebare, ba chiar le-a dat și o explicație pe măsură acestora. 

"Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?", a fost întrebarea pusă de un fan pe Instagram.

"Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?", a fost răspunsul dat de Vlad Gherman.

Citește și: Ce note a luat iubita lui Liviu Vârciu la BAC. ”Pe vremea când nu aveam...”

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel