De câte ori pe lună își poate vizita Alexandru Ciucu fetele. Alina Sorescu, radicală: ”Asta, la divorț”

Data publicării:

Alina Sorescu a dezvăluit de câte ori pe lună are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele.

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, cel care i-a fost partener de viață pentru mai mulți ani. Chiar dacă artista trece printr-o perioadă foarte grea, aceasta are și motive de bucurie. Instanța a decis ca cele două fete ale cuplului să rămână în grija ei, până la pronunțarea oficială a divorțului. Aceasta a împărtășit vestea cea bună pe rețelele de socializare, unde s-a bucurat de această victorie temporară împreună cu fanii săi.

”Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră.Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Cine este bărbatul care o susține pe Alina Sorescu în această perioadă: "Mă ajută și mă sprijină"

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

În acest sens, artista a dezvăluit și care este programul de vizită a copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Alina Sorescu, despre zvonurile de împăcare cu Alexandru Ciucu: Lucrurile încă nu s-au clarificat

Recent, Alina Sorescu era îngrijorată că ar putea pierde custodia fetelor

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista s-a arătat a fi foarte îngrijorată pentru că ar putea pierde custodia celor două fete. Chiar dacă în primă fază, instanța îi încredințaseră ei fetele, acestea era conștientă e faptul că le-ar putea pierde, la a doua pronunțare.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație, după divorț: „N-aș spune nu niciodată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel