Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație, după divorț: „N-aș spune nu niciodată”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Alina Sorescu a vorbit despre o nouă relație, după ce ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost unul dintre cuplurile celebre care au zguduit showbiz-ul românesc anul acesta, după ce au anunțat că divorțează. Acum, cei doi lupta pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Artista speră să treacă cu bine peste acest moment delicat din viața ei.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu

Recent, Alina Sorescu a declarat că divorțul de Alexandru Ciucu nu o va împiedica să își facă altă relație. De asemenea, artista nu exclude posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă. 

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc’, a dezvăluit Alina Sorescu, potrivit Viva.

Alina Sorescu: „Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm”

Alina Sorescu a declarat că nu există cale de împăcare cu soțul ei.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac’”,  a mai declarat Alina Sorescu”, explică aceeași sursă.

Artista, speriată că ar putea pierde custodia celor două fetițe

Chiar dacă spune că este bine în prezent și optimistă, pentru că totul se va încheia cu bine, cântăreața are totuși și câteva temeri. Acestea sunt legate de custodia fetelor lor, pe care artista a câștigat-o în primă fază. Cu toate acestea, Alina Sorescu spune că Alexandru Ciucu încearcă să epuizeze toate metodele prin care să poată câștiga fetele în instanță. 

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, așa e viața. Se întâmplă să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar trebuie să mergem mai departe pentru copii. Am slăbit 5-6 kilograme, e bine într-un fel. E o perioadă sensibilă. Eu am depus actele de divorț, dar deocamdată vorbim despre o ordonanță, prin care să fie stabilit domiciliul fetelor, până când se va soluționa acest proces. 

Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel