Cine este bărbatul care o susține pe Alina Sorescu în această perioadă: "Mă ajută și mă sprijină"

Data publicării:
Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram

Alina Sorescu a dezvăluit cine o susține în această perioadă grea.

Alina Sorescu trece prin clipe extrem de delicate acum, aflându-se în plin proces de divorț. Artista are însă mare noroc de faptul că are extrem de multă activitate pe plan profesional, care o ține permanent ocupată. Pe lângă acest lucru, cântăreață se declară norocoasă și pentru că are câteva persoane apropiate lângă ea, care o susțin necondiționat. Mai exact, este vorba despre cel mai important bărbat din viața acesteia.

”Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Tatăl Alinei Sorescu a negat divorțul până în ultima clipă

Încă de anul trecut au apărut primele zvonuri care prevesteau despărțirea dintre cei doi. Cu toate acestea, tatăl Alinei Sorescu susținea vehement pe atunci faptul că acestea nu sunt deloc adevărate, fiind extrem de contrariat.

”Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, declara el pe vremea aceea, potrivit sursei citate.

Alina Sorescu, despre zvonurile de împăcare cu Alexandru Ciucu: Lucrurile încă nu s-au clarificat

Cum se simte Alina Sorescu în prezent

Deși vizibil afectată, artista mărturisea recent în cadrul unei emisiuni, faptul că încearcă să fie cât mai optimistă pentru fetele ei. Chiar dacă aceasta a câștigat custodia în primă instanță, vedeta o poate pierde oricând în favoarea soțului ei.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, așa e viața. Se întâmplă să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar trebuie să mergem mai departe pentru copii. Am slăbit 5-6 kilograme, e bine într-un fel.

E o perioadă sensibilă. Eu am depus actele de divorț, dar deocamdată vorbim despre o ordonanță, prin care să fie stabilit domiciliul fetelor, până când se va soluționa acest proces. Deocamdată, divorțul nici nu s-a întâmplat încă. Discuția este lungă. E complicat, pentru că este vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Am primit multor mesaje și nu credeam că pot avea parte de așa multă de susținere. Am fost copleșită. Divorțul va mai dura până se va întâmpla.", a declarat Alina Sorescu recent în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D.

Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație, după divorț: „N-aș spune nu niciodată”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au separat încă de la începutul anului

Chiar dacă momentan nu a vrut să ofere prea multe detalii despre separarea lor, Alina Sorescu a recunoscut faptul că ruptura s-a produs cu mai mult timp în urmă. 

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel