Alina Sorescu, despre zvonurile de împăcare cu Alexandru Ciucu: Lucrurile încă nu s-au clarificat

Foto: Instagram Alina Sorescu
Descriere foto: Foto: Instagram Alina Sorescu

Alina Sorescu a oferit noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost unul dintre cuplurile celebre care au zguduit showbiz-ul românesc anul acesta, după ce au anunțat că divorțează. Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista a dezvăluit noi detalii despre despărțirea anului. Aceasta spune că ruptura dintre ea și fostul partener s-a întâmplat cu mai mult timp în urmă, chiar dacă niciunul dintre ei nu ar fi dat nimic de înțeles. Totuși, Alina Sorescu este fericită datorită faptului că are familia aproape, care o susține necondiționat.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită.”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars, potrivit click.

Când a depus Alina Sorescu actele de divorț și când s-a produs separarea 

Artista a decis să pună punct relației pe care o are cu tatăl copiilor ei încă din februarie, când bărbatul nici măcar nu era în România. De asemenea, chiar dacă s-au auzit mai multe zvonuri despre o împăcare, aceasta spune că nu este cazul, dar, într-adevăr, trece printr-o situație foarte complicată. 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a mai precizat cântăreața.

Alina Sorescu, prima apariție TV de când a anunțat că divorțează: E firesc să fie o perioadă complicată

Artista, speriată că ar putea pierde custodia celor două fetițe

Chiar dacă spune că este bine în prezent și optimistă, pentru că totul se va încheia cu bine, cântăreața are totuși și câteva temeri. Acestea sunt legate de custodia fetelor lor, pe care artista a câștigat-o în primă fază. Cu toate acestea, Alina Sorescu spune că Alexandru Ciucu încearcă să epuizeze toate metodele prin care să poată câștiga fetele în instanță. 

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, așa e viața. Se întâmplă să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar trebuie să mergem mai departe pentru copii. Am slăbit 5-6 kilograme, e bine într-un fel. E o perioadă sensibilă. Eu am depus actele de divorț, dar deocamdată vorbim despre o ordonanță, prin care să fie stabilit domiciliul fetelor, până când se va soluționa acest proces. 

Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Alina Sorescu, PEDEPSITĂ de Alexandru Ciucu. Ce i-a interzis designerul și ce AVERE au de împărțitGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 iun 2022, 07:29 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience