Daniela Simulescu, horoscop 22 - 28 aprilie 2024. Mai multe zodii primesc avertizări / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu vine cu horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie 2024.

 

Berbec

Mai toată săptămâna nu știi ce e în capul tău, e un risc de a te îneca cu multe informații, oameni în jurul tău, cu obiceiuri care nu-ți priesc, cu tot felul de lucruri pe care le absorbi doar ca să simți că ai un rost. Mare grijă la problemele de sănătate, există multă confuzie, nu accepți diagnosticul, te victimizezi mult. Nu înțelegi ce se întâmplă cu tine și ai impresia că toată lumea a luat-o razna. Trebuie să ai cât mai puțin stres săptămâna asta. 

Taur

Gândiți-vă la ce ați putea schimba în viața voastră. Trebuie să vă gândiți la câte dintre activități au un rost și câte sunt aiurea. Apoi, vă recomand să stați departe de lupte de putere, nu încercați să convingeți pe nimeni de nimic, pentru că nu veți reuși. Unii dintre voi o să ieșiți dintr-o relație, aveți răbdare și discutați cu partenerul.

Citește și: Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de succes pe toate planurile

Gemeni

Veți avea parte de mai multă claritate, dar nu e cazul încă să treceți la fapte. Dacă până acum ați fost confuzi, acum vă liniștiți. Vi se spune ceva, apoi se amână, dar lucrurile astea se întâmplă. Încercați să gășiți metode prin acre să nu rămâneți captivi unor gânduri, supărări.

Rac

Discuțiile cu șefii trebuie purtate cât mai conștient și prezenți. Ei vă spun în continuare să faceți ceva, iar voi trebuie să aveți dovadă, argumente, să fiți cât mai direcți. Dacă aveți de luat decizii, o să fiți influențabili din niște prostii, poate nu este nici cazul să vă grăbiți, dar nu băgați în seamă părerile oamenilor. Stați departe de a cheltui banii altora, de exemplu banii la comun. 

Leu

Vă supărați pe viață, nu înțelegeți de ce oamenii nu vă validează, nu vă ascultă, vă veți băga în tot felul de situații. O să aveți senzația că nu faceți nimănui pe plac, că nimeni nu vă iubești. E cazul să vă schimbați mentalitatea și să nu vă mai victimizați. Trebuie să aflați cine sunteți cu adevărat. Vă recomand să vă arătați dispuși să învățați. Grijă mare la călătorii și acte.

Fecioară

Poate mulți v-ați confruntat cu cheltuieli, facturi, taxe. Chiar dacă sunt lucruri pe care considerați că le știți foarte bine, veți avea surpriza de a vedea că sunteți deschiși să primiți și alte informații. E o perioadă importantă pentru cei care vor să călătorească, studieze. 

Balanță

Unii vor avea discuții inutile cu partenerul, de unde vor ieși la suprafață soluții și idei extraordinare. Aveți nevoie să vorbiți cu oamenii din jur, să stați locului, să nu vă grăbiți. Află ce e de făcut mai întâi. Vor apărea oameni în viețile voastre, depinde de voi dacă le dați sau nu atenție. Vor fi destul de multe cheltuieli săptămâna care urmează. Nu garantați pentru colegi 100%, fiți mai atenți, pragmatici.

Scorpion

S-ar putea să fie un moment decisiv pentru relația în care vă aflați. O să vă dați seama ce aveți de făcut. Viața ne aduce oameni pe care apoi îi mai și ea, chiar dacă este extrem de dureros. Nu te ține niciun contract, hârtie, copil sau promisiune, nu se întâmplă asta, din păcate. Nu vă înțelegeți cu partenerul. Multă confuzie, ceață, victimizare. 

Săgetător

Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți, dar și relația cu partenerul. Săptămâna aduce victimizare. Fantomele trecutului nu vă fac bine acum și s-ar putea să le somatizați. Adică să fiți nervoși fără motiv, pentru că vreți să credeți că era mai bine înainte. Poți avea parte de momente ciudate în familie, este bine să stați departe de persoanele mai dubioase. 

VEZI și: Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Capricorn

Sunteți afectați pe plan financiar. Chiar dacă nu vreți să cheltuiți ceva, sunteți forțați. Vin probleme care o să vă scoată banii din buzunar. Aveți senzația că timpul stă pe loc.

Vărsător

În familie apar situații și aveți senzația că trebuie să luați o decizie, sunteți foarte tensionați. Ar trebui să mai abandonați percepțiile trecute. Săptămâna mai vine cu niște situații neașteptate la locul de muncă care vă provoacă, sunt tensiuni, dacă vi s-au făcut promisiuni, vor mai întârzia. Veți fi puși în niște situații limită. Nu promiteți și nu credeți în promisiuni. 

Pești

Săptămâna e foarte interesantă. Voi așteptați să pice din cer, dar nu o să se întâmple asta. Stați în așteptare, decât să luați o decizie și să grăbiți anumite lucruri. Dacă vreți să scrieți, să fotografiați, aceasta e cea mai bună săptămână.

VEZI și: Zodiile periculoase care pot începe o relație cu o persoană căsătorită. Mihai Voropchievici: „Nu sunt raționali în iubire”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel