Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de succes pe toate planurile

Data publicării:
Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici, captură video Youtube, Adevaruri ascunse
Descriere foto: Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici, captură video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog a venit cu principalele previziuni pentru perioada 22 - 28 aprilie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Berbec

Trebui să comunice în săptămâna următoare. Pot face deplasări, pot folosi scrisorile sau pot face chiar și o reuniune de familie, așa că săptămâna îl obligă să înceapă să comunice.

Taur

Săptămâna este una în care ei sunt stăpâni pe situație, au succes, reușită, înaintează ușor și în siguranță și au un echilibru bun. Veți face o călătorie în străinătate unde puteți să descoperiți o pasiune.

Gemeni

O săptămână cu receptivitate, cu dragoste, secrete dezvăluite. Se anunță o întâlnire călduroasă și situația va evolua lent și în secret.

Rac

O anumită situație îl bulversează, de unde apare furia, disputele, orgoliul îi este rănit și e foarte nervos. Dacă există un parteneriat cu suișuri și coborâșuri, ruptura dintre cei doi membri poate să fie chiar violentă.

Leu

Sunteți puși în situația de a face o alegere. Aveți o ezitare, îndoială, sunteți neliniștiți, creați rivalitate cu persoanele din jur. Înainte de a acționa, trebuie să reflectați de două ori. 

Fecioară

Se arată sfârșitul unei situații. Transformarea se impune, trebuie să acceptați o transformare în profunzime. Deveniți un om nou, un alt loc de muncă, altă țară, Fecioara e pusă pe fapte mari.

Balanță

Pasiune, sentimente exclusive, posesivitate, gelozie, importanță pentru manevrare de bani. Pentru cei care nu au obligații, poate să apară o întâlnire pasională, în care atracția fizică primează. 

Scorpion

Au cea mai bună săptămână. Fericire, reușită, vă veți afirma, o să vă fie recunoscute toate meritele, clarificați o situație mai dificilă, dați dovadă de vitalitate și aveți succes în tot ce v-ați plănuit. Marea dragoste este undeva la orizont, așa că urmează în curând o întâlnire sentimentală.

Săgetător

Un suflet generos vă ia sub aripa lui, așa că nu vă faceți probleme, fiți încrezători, pentru că sunteți pe calea cea bună. 

Capricorn

Aveți forța activă, dominați situațiile, sunteți plini de dinamism, o energie benefică bine canaliză, iar acest lucru vă conduce la reușită. Raporturile voastre pasionale sunt la cote ridicate, forță de atracție, fizică și magnetică.

Vărsător

Schimbări rentabile, sentimente pozitive, cunoașteți o persoană, veți face primul pas și vă îndreptați către cineva care ar putea deveni un partener pe placul vostru.

Pești

Trebuie să demarați o acțiune nouă, este începutul la ce voi v-ați dorit. Vă puteți lansa relația, dacă nu aveți una, aveți energia pozitivă de a consolida o relație.

Citește și: Zodiile periculoase care pot începe o relație cu o persoană căsătorită. Mihai Voropchievici: „Nu sunt raționali în iubire”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel