Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop aprilie 2024
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 21– 27 aprilie 2024. 

 

Veștile sunt bune pentru Fecioară în perioada 21– 27 aprilie 2024. 

 

Horoscop Fecioară 21– 27 aprilie 2024

 

„Pentru Fecioară, este o perioadă care chiar vine cu multe teme de înțeles. Avem teme, peste teme, peste teme. Ni se dau foarte multe lucruri de înțeles, avem foarte multe situații de gestionat. Fecioarele nu se plictisesc. Sunt două zodii care primesc o încărcătură deosebită, Peștii și Fecioarele.

 

Saturn afectează atât zodia care îl găzduiește, cât și semnul opus, adică semnul Fecioarei. Ar putea apărea o agitație interioară care nu te mai lasă să vezi adevărul. Noi trebuie să ne adaptăm fiecărei persoane. Fecioarele au devenit foarte înțelepte în ultima perioadă prin prisma relațiilor, a catalogării relațiilor, a etichetărilor pe care le fac, a modului lor de a fi.

Vom vedea foarte mulți nativi Fecioară care au alte standarde. Stau foarte mult pe gânduri înainte să dea un răspuns. Nu mai acceptă orice invitație, nu se mai duc în orice vizită. Unii nativi din Fecioară vor lua o decizie care uimește pe toată lumea și care este și bună. Au un mic exces de a analiza lucrurile”, a zis Alina Bădic la B1 TV în emisiunea 360 de grade. 

 

VEZI ȘI: Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-21-27-aprilie-2024-zodia-cu-evolutie-foarte-frumoasa-pe-parte-profesionala_38638.html

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-21-27-aprilie-2024-zodia-care-are-foarte-mult-succes-acum-sunt-intr-o-perioada-foarte-prolifica_38636.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel