Zodiile periculoase care pot începe o relație cu o persoană căsătorită. Mihai Voropchievici: „Nu sunt raționali în iubire”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit zodiile care sunt dispuse să accepte un triunghi amoros. 

Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse care sunt zodiile ce ar putea începe fără remușcări o relație cu o persoană căsătorită.

Rac

Când începe să se îndrăgostească de cineva, e ca și cum ar purta ochelari cu ramă roz, toată lumea e nemaipomenită. Acest semn tinde să lase emoțiile să preia controlul, chiar dacă la un moment dat trebuie să înfrunte și consecințele. Este posibil ca un Rac ăs facă o pasiune pentru cineva fără să știe că acea persoană e căsătorită. Odată ce dezvoltă sentimente profunde, nu mai dă înapoi, asta e rău. Racul va fi în mare suferință când va afla că omul respectiv de fapt aparține altcuiva, dar tot va încerca să facă lucrurile să funcționeze. Nu sunt raționali în iubire și ar putea să se convingă că e în regulă să te întâlnești cu o persoană căsătorită, dacă relația celuilalt nu este 100% în armonie. Dacă va auzi că persoana respectivă e în divorț, își va liniști conștiința.

Citește și: Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de succes pe toate planurile

Leu

O căsnicie nu a împiedicat niciodată un Leu să se întâlnească cu o persoană pe care a pus ochii. E obișnuit să fie în centrul atenției și va face mereu eforturi mari să obțină ceea ce dorește, chiar dacă apar complicații. El are farmec și știe să-l folosească în avantajul său. Dacă se îndrăgostește de cineva care este deja într-o relație, va transforma totul într-un joc și nu se va da înlături de la a le trimite mesaje și declarații. Le place drama, intensitatea și pericolul, deci vor adora să plece într-o vacanță secretă cu partenerul căsătorit. 

Citește și: Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Zodia care va întâmpina anumite probleme financiare: „Să fie atenți la bani”

Vărsător

E obișnuit cu genul acesta de dinamică. Tot ce înseamnă revoltă împotriva regulilor sociale și tradiționale o are el. Când vrea să experimenteze cu o persoană căsătorită, și-ar dori ca toate părțile implicate să știe, adică el cere și aprobarea prietenilor, partenerului, să vadă dacă li se dă mână liberă. Va adora să fie a treia persoană într-o relație deschisă. El vrea ca tot ce înseamnă un parteneriat liber să nu fie cu program, condiționări. El nu acceptă program prestabilit, vrea ca lucrurile să se întâmple când vrea el, nu să fie sufocat. Cu toate acestea, unii se aleg cu inima frântă, când această relație se sfârșește. Dacă se îndrăgostesc nebunește, pot spera că celălalt va ajunge în prag de divorț și se va dedica lui în totalitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel