Daniela Gyorfi vorbește despre o nouă pandemie: „Este cam nasol ce se aude”

Sursa foto: Daniela Gyorfi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniela Gyorfi, Instagram

Daniela Gyorfi și-a exprimat părerea despre izbucnirea unui nou val al pandemiei de coronavirus.

Daniela Gyorfi a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars, unde și-a exprima îngrijorarea cu privire la izbucnirea unui nou val al pandemiei de coronavirus. Deși lucrurile s-au calmat pentru moment, iar oamenii au voie să circule fără restricții și să participe la tot felul de evenimente, fără niciun fel de interdicție, cântăreața spune că a auzit diferite zvonuri, cum că în curând ne vom confrunta cu noi restricții. Mai mult, Daniela Gyorfi nu privește cu ochi prea buni nici vaccinul, pe care și l-a făcut doar ca să poată călători.

„Este cam nasol ce se aude, dar poate că nu este adevărat. Sunt estimări, se vorbește să mai facem încă un vaccin, al patrulea. Astea nu te ajută la nimic, dar mori mai repede. Pe mine m-au ajutat vaccinurile ca să pot să plec afară, că altfel n-aveam cum”, a spus cântăreața, în cadrul emisiunii XNS, potrivit spynews.

Daniela Gyorfi, calvarul operațiilor estetice: Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită

Daniela Gyorfi are îndoieli cu privire la vaccin

Chiar dacă a auzit zvonuri cu privire la apariția unui noi vaccin, artista este destul de sceptică la acest capitol și nu crede că și-l va mai face.

„Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac. Nu știu de alții, dar eu m-am simțit foarte rău după vaccin. Eu am înțeles că toată lumea care a făcut vaccin răcește mult mai repede. Sper să fie bine, să fim optimiști! Dumnezeu sper să se uite la noi cu fața și să ne mai ferească”, a continuat vedeta.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani. Dezvăluirile cutremurătoare ale vedetei: „Nu cred în viața de apoi”

Artista nu duce lipsă de evenimente

Chiar dacă a sesizat faptul că oamenii sunt mult mai rezervați, când vine vorba de bani, Daniela Gyorfi spune că nu se plânge, pentru că este contactată, în continuare, pentru a onora evenimente private.

„Nu mai este ce a fost până în pandemie, în 2019. Mai ales acum, oamenii, chiar dacă au bani, se gândesc altfel. Eu nu mă plâng, îmi place ceea ce fac, îmi place mult și mă încurajează că oamenii mă sună. Nu mă plâng, scot melodii încontinuu!”, a declarat vedeta.

Ce visa artista să devină în copilărie

Chiar dacă cei mai mulți artiști se văd încă de mici în lumina reflectoarelor, Daniela Gyorfi nu și-a dorit să acapareze publicul prin vocea ei, ci prin cu totul altă meserie. Aceasta nu visa să fie pe scenă, ci în sala de gimnastică, acolo unde trebuia să ajungă precum Nadia Comănesi. O boală i-a distrus însă dorința artistei, care nu a mai putut să practice acest sport.

„Nu m-am urcat în copaci și nu am speriat-o pe mama, dar, în timpurile alea, toate fetele doream să fim Nadia Comăneci. Voiam să mă fac gimnastă, făceam roata pe stradă, îmi plăcea foarte mult sportul. Din păcate s-a accidentat mama, eu am făcut hepatită și nu am putut să fac sport de performanță, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să am această șansă.”, a declarat Daniela Gyorfi pentru fanatik.ro

Daniela Gyorfi, despre cel mai mare regret. Artista a aflat că tatăl ei s-a stins din viață abia la doi ani de la tragicul evenimentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 iul 2022, 13:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience