Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani. Dezvăluirile cutremurătoare ale vedetei: „Nu cred în viața de apoi”

Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Facebook
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Facebook

Daniela Gyorfi este devastată de moartea mamei sale. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la nouă ani de la decesul părintelui său.

Daniela Gyorfi este mereu plină de energie și veselă, dar puțini oameni știu ce se află în sufletul vedetei. Artista și-a pierdut ambii părinți, iar durerea este de nedescris. Mama artistei s-a stins pe patul de spital în urmă cu 9 ani de zile. 


Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă era doar un copil și ar fi trebuit să se joacă, vedeta și-a îngrijit mama și a stat mereu alături de ea. 

La 9 ani de la moartea mamei sale Daniela Gyorfi mărturisește că aceasta cu siguranță o veghează. Artista spune că a ajuns la concluzia că are un înger păzitor în urma tuturor celor întâmplate și întotdeauna după furtuna vine și soare în viața ei.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani

”N-am visat-o niciodată concret, dar ceea ce pot să spun că e de câte ori am probleme personale am avut o rezolvare până la urmă. Cred că, nu neapărat că de undeva de acolo mă păzește, am preluat acea putere de a merge mai departe.

Atunci când mi se închide o ușă, peste o zi sau două simt că se rezolvă”, a declarat Daniela Gyorfi, în cadrul unei emisiuni TV.

Daniela Gyorfi: „Nu cred în viața de apoi”

Artista a mărturisit că nu și-a visat niciodată mama, motiv pentru care nu crede în viața de după moarte. Cu toate astea, Daniela Gyorfi este sigură că mama sa o veghează în permanență și este mereu alături de ea.

”Pentru că n-am visat-o niciodată, trebuie să spun, cu părere de rău, că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt, îi păstrăm doar în sufletul nostru. Din păcate, pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a menționat manelista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel