Daniela Gyorfi, despre cel mai mare regret. Artista a aflat că tatăl ei s-a stins din viață abia la doi ani de la tragicul eveniment

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram

Daniela Gyorfi nu a apucat să își ducă tatăl pe ultimul drum. Cum a aflat vedeta că bărbatul s-a stins din viață? 

Daniela Gyorfi a trecut prin clipe grele, mai ales după ce mama ei a murit în urmă cu 8 ani de zile. Cea care i-a dat viață se lupta cu probleme grave de sănătate, dar vestea a fost ca un trăsnet pentru cunoscuta cântăreață. 


Daniela Gyorfi și-a pierdut și tatăl în anul 2017, dar a aflat de tragicul eveniment doi ani mai târziu prin intermediul unei scrisori. Vedeta regretă și astăzi că nu a avut ocazia să îl conducă pe tatăl ei pe ultimul drum. 


Daniela Gyorfi a mers în emisiunea „În Oglindă” unde a vorbit despre aceste eveniment tragic și a explicat că nu înțelege nici acum de ce nu a fost anunțată că tatăl ei s-a stins din viață. 


Părinții Daniele Gyorfi au divorțat, iar tatăl ei s-a recăsătorit. Vedeta a rupt orice legătură cu cel care i-a dat viață după ce mama ei a murit, iar soția bărbatului i-ar fi spus că este mai bine că s-a stins deoarece avea probleme mari de sănătate. Aceste remarci au deranjat-o profund pe vedetă, care a decis că este mai bine să întrerupă orice legătură cu tatăl ei. 


”Cea mai mare lovitură pentru mine a fost că acum vreo doi ani de zile, în 2019, am primit acasă în cutia poștală o citație că să mă prezint că am să fac o succesiune a defunctului Gyorfi Ioan Dionisie, care a decedat în 2017”, a povestit Daniela Gyorfi pe Youtube, în emisiunea „În Oglindă”. 


Daniela Gyorfi susține că știa de problemele de sănătate ale tatălui ei, dar ceea ce o doare cel mai tare este că nu a fost anunțată pentru a putea merge la înmormântare. 


”Nu m-au anunțat și n-am înțeles...Am înțeles că era bolnav, dar nu știu cât de bolnav a fost”, a mai spus vedeta. 

 

Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. 

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a povestit Daniela Gyorfi la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel