Daniela Gyorfi rupe tăcerea: „Nu sunt dependentă, nu am atât de multe operații”. Intervenția estetică pe care o regretă

Data publicării:
Daniela Gyorfi, captură foto Kanal D
Descriere foto: Daniela Gyorfi, captură foto Kanal D

Daniela Gyorfi vorbește deschis despre operațiile estetice la care a fost supusă. 

Cu o carieră de peste 30 de ani în domeniul muzical, Daniela Gyorfi, acum în vârstă de 53 de ani, și-a început cariera artistică în 1989, la vârsta de 21 de ani, când a participat pe scena Festivalului “Trofeul Tinereții”, de la Amara. Primul premiu important l-a câștigat doi ani mai târziu, în anul 1991, la Festivalul de Muzică de la Mamaia, unde a obținut locul II, la secțiunea “Interpretare”. Pe lângă talentul muzical, Daniela Gyorfi s-a remarcat, pe scenă, și prin stilul vestimentar provocator și atitudinea noncomformistă, fiind supranumită de presa autohtonă “Madonna din Carpați”.  Viața Danielei Gyorfi a ținut de nenumărate ori primele pagini ale tabloidelor și nu de puține ori aceasta a fost ținta preferată a paparazzilor.

De șaisprezece ani, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul George Tal, și împreună au o fiică, Maria.

Daniela Gyorfi a fost învitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat. 

 

Daniela Gyorfi: 53 de ani sunt 53 de ani, nu mai poți să fii ca la 20, dar poți să arăți bine

Daniela Gyorfi nu s-a ferit niciodată să recunoască vizitele în cabinetul medicului estetician. Artista a apelat la operații estetice încă de la începutul carierei muzicale. A trecut prin trei operații la nivelul sânilor, are mai multe intervenții la nivel feței și și-a refăcut și dantura. 

La 53 de ani, vedeta spune că se simte foarte bine în pielea ei, însă are un regret legat de intervențiile estetice. 

„Ce să spun...la sâni nu sunt mulțumită. Am spus și repet, după trei operații, pentru că trei am, nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate. Recunosc că nu cred că mi-aș mai face în momentul ăsta o operație, dar trebuie să îmi schimb protezele iar și tot stau și mă gândesc.

Aceste intervenții, de exemplu fațetele dentare, sunt absolut normale. Nu poți să ai dinții negri, galbeni, stricați și să rămâi cu ei pe viață, nu poți să ai riduri. În concepția mea, dacă pot să fac ceva pentru mine, pentru confortul meu, clar. Anii își spun cuvântul, 53 de ani sunt 53 de ani, nu mai poți să fii ca la 20, dar poți să arăți bine. Se poate și mai bine, dar se poate și mai rău. Sunt ok cu mine, am foarte multe defecte pe care nu o să vi le spun. Am celulită, tot timpul am avut celulită, dar fac tot felul de chestii ca să mă simt bine, în special acum, când o am pe Maria, ca să îi dau un exemplu. Aici nu este vorba despre operații estetice, cât este vorba despre îngrijire. Dacă există tehnologii prin care tu poți să te simți mai bine sau să îți modifici anumite lucruri care nu îți plac sau nu te avantajează, de ce să nu le faci?”, a spus Daniela Gyorfi, în emisiunea de la Kanal D.

 

Adevărul despre „dependența de operații estetice”

 

„Nu sunt dependentă de operații, nu am atât de multe operații ca foarte multe artiste care vin și spun că peste noapte li s-au îndreptat nasul, urechile. Sunt un om normal, o femeie căreia îi place să aibă grijă de ea.”, a adăugat Daniela Gyorfi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel